"Jag grät floder" - 17 rörande bilder som ger oss hopp om en bättre framtid - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Jag grät floder" - 17 rörande bilder…
Hon ammade sin dotter tills hon var 9 år och berättar att de En pappa som blivit änkling bär sin son på sina axlar varje dag till jobbet för att inte lämna honom ensam

"Jag grät floder" - 17 rörande bilder som ger oss hopp om en bättre framtid

Av sofia
28.339
Advertisement

I en värld som ibland knappt låter oss andas bland alla negativa nyheter, likgiltighet och människors elakhet, verkar det som om vi alla har förlorat hoppet ​​inte bara på mänskligheten utan även på världens framtid. Vad kommer det bli av oss, av de vi håller av, de människor som har omringat vårt liv på gott och ont, hur kan vi undkomma all denna negativitet? Lösningen ligger i att varje dag, både i de små och stora sakerna försöka utföra vänliga och solidariska handlingar gentemot andra, mot de människor som är mindre lyckligt lottade än vi eftersom det enbart är på detta sätt som vi kommer att kunna bygga upp en bättre framtid både för oss idag samt för de kommande generationerna. Om du inte tror oss, titta då på dessa rörande bilder!

Den här lilla pojken kan inte sluta titta på bilden av sin pappa som föll i kriget...

image: Reddit

En liten flicka tröstas av en volontär från Röda Korset efter en fruktansvärd trafikolycka ...

Denna lilla flicka blev offer för en fruktansvärd trafikolycka i Libanon. Hennes föräldrar klarade sig inte och hon var den enda som överlevde. Av den anledningen håller den vänliga volontären från Röda Korset henne i sina armar och försöker trösta henne eftersom han kände att det var det minsta han kunde göra, i en sådan situation ...

Advertisement

Även om det här fotot kan verka banalt är det den sista bilden av vår lilla hund som var 15 år gammal

Ett helt liv tillsammans, även på stadion!

En pojke som varit blind sedan födseln springer som en proffs med hjälp av sin vän och... ett rep!

Det här fotografiet har en mycket speciell betydelse. Paul Scott, en pojke på gymnasiet, har varit blind sedan födseln men tränar löpning med hjälp av sin yngre kollega Rebel Hays, som guidar honom genom banan. Med hjälp av ett rep. Rebel tränar varje dag för att hålla jämna steg med de äldre barnen och för att inte göra sin vän Paul besviken!

Advertisement

Jag kom hem till mina föräldrar efter en lång tid och min hund ville inte lämna mig en enda sekund...

Sonen till en brandman som föll på jobbet som hedras, ​​en mycket rörande scen!

Advertisement

Den sista överlevande av sin bataljon vid paraden som firade veteraner från andra världskriget... så sorgligt!

Barnbarnet berättar för sin farfar på äldreboendet att hon är förlovad. De kan inte röra varandra förutom genom fönstret!

Detta rörande fotografi togs av en sjuksköterska på äldreboendet där den här gamle mannen bor. Barnbarnet, som inte kan besöka honom personligen på grund av restriktionerna i samband med Covid-19, dyker upp vid sin farfars fönster, visar honom förlovningsringen och de hälsar på varandra med en mycket rörande gest, "hand i hand" men med en fönsterruta emellan!

Advertisement

Ett ögonblick av enkel lycka, som idag tas för givet. En enkel med pappa och barn!

Jag köpte en cykel till min flickvän och det var första gången hon använde en sedan hon var liten!

Min morfar som ler för att han äntligen fick gå ut och äta lunch med mig på sin favoritrestaurang!

Fotografen bakom denna till synes banala bild berättar att hans morfar är nästan som en andra pappa för honom. Han besöker sitt barnbarn nästan varje dag på jobbet och äter alltid lunch med honom på samma ställe. En enkel bild som dock på ett perfekt sätt visar vad det innebär att njuta av livet även när det gäller de små sakerna.

I slutändan är det tanken som räknas...

Min bästa vän har varit nykter i 20 år nu och jag ville fira honom med den här tårtan

Personen som tagit denna bild har en vän som varit nykter i 20 år. Han valde att fira denna mistolpe med en tårta med hans favoritsuperhjälte He-Man, tillsammans med en mycket meningsfull fras: "Du är ditt eget universums mästare"!

Min bror räddade livet på en liten fågel och nu tar han hand om den!

Jag hittade en padda i trädgården imorse och räddade den från att gå över den traffikerade gatan!

Anonyma meddelanden i skolan som är mycket trevliga: "Du är så vacker!"

image: Reddit

Det finns många sätt på vilka en person kan agera för att göra sitt och andras liv lite bättre. Dessa vackra bilder som vi har delat med dig idag är så rörande att man inte kan låta bli att se på mänsklighetens framtid med nytt hopp, optimism och med en tår eller två som rinner varmt längs med kinden. Vi kan definitivt göra vår värld till en bättre och mer generös plats!

Om du vill se fler sådana bilder vill vi tipsa om grupperna MadeMeSmile och MadeMeCry på reddit för att ännu en gång röras av vackra handlingar som utförts av människor över hela världen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack