Ensamstående mamma klär sig som en man och följer med sin dotter till skolfesten tillägnad pappor - TittaPaVideon.se
x
Ensamstående mamma klär sig som en…

Ensamstående mamma klär sig som en man och följer med sin dotter till skolfesten tillägnad pappor

04 Februari 2021 • Av Hanna Birgitta Nilsson
41.261
Advertisement

En förälder skulle göra vad som helst för sina barn, framför allt en mamma som befinner sig i en situation där hon måste uppfostra sina barn och driva ett hushåll helt själv. Ett riktigt heltidsjobb där hon kan betraktas som en superhjälte. Whitney Kittrell, en ensamstående mamma från Utah, USA, befann sig plötsligt utan make och var tvungen att uppfostra sina två barn ensam. Men hon lät sig inte begränsas utan försökte alltid göra allt för sin familj.

via: Today

Whitney tittade runt på nätet när hon publicerade ett långt inlägg på sin Facebook-profil där hon berättade om sin upplevelse som "pappa" med en av sina döttrar. Skolan hade anordnat ett "pappa och donuts" -evenemang där de små eleverna skulle ta med sina pappor till festen. Synd att Kittrells små inte har en pappa, så Whitney fick en lysande idé: "Jag tog på mig mina bästa pappakläder, ett lösskägg och gick på frukosten med donuts med min dotter. Jag var så generad, men jag kunde inte annat än att le när hon presenterade mig för sina vänner genom att säga 'det här är min pappa ... men hon är också min mamma, så jag tog med henne!'

Först tänkte Whitney att det kanske hade varit bättre om morfadern följde med hennes dotter till skolevenemanget, men sedan blev hon övertygad efter att ha hört dessa söta ord: "Nej, jag vill att du ska komma. Du är min mamma och min pappa."

Den ensamstående mamman kunde inte motstå dessa ord från dottern, så hon visste väl vad hon var tvungen att göra och hon brydde sig inte alls om vad de andra föräldrarna skulle säga, hon skulle ha gjort vad som helst för att behaga sin dotter!

Advertisement

Den modiga gesten från denna mamma har berört många hjärtan hos webbanvändare, som har delat och spridit hennes fina historia. En mamma som har lyckats spela rollen som både mamma och pappa med stort engagemang, lätthet, en nypa självironi och massor av kärlek till sina barn!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack