"Ni är de mest viktiga människorna i mitt liv" Hon ber sin mormor och farmor följa henne till altaret som brudtärnor - TittaPaVideon.se
x
"Ni är de mest viktiga människorna…
Gigantiska katter - 16 stora katter som inte verkar vara medvetna om sin storlek Han räddar en gatuförsäljare från kylan genom att köpa all hennes mat och donera den till stadens hemlösa

"Ni är de mest viktiga människorna i mitt liv" Hon ber sin mormor och farmor följa henne till altaret som brudtärnor

16 Februari 2021 • Av sofia
870
Advertisement

Bröllopsdagen är den viktigaste dagen i varje brud och varje brudgums liv. Förberedelserna är i full gång redan flera månader innan för förverkligandet av en oförglömlig ceremoni, omgiven av kärleken från sina närmaste. Men många av paren som hade beslutat att gifta sig under 2020 hade i princip två val: antingen att skjuta upp brölloppet till ett senare datum eller att hålla ceremonin med mycket få nära släktingar på grund av Covid.

via: BBC News

En situation som Megan Kennedy och Thomas Cahoon befann sig i, ett brittiskt par som bestämde sig för att skjuta upp sitt bröllop från mars till oktober 2020. De valde motvilligt att avstå från att bjuda mindre nära släktingar och vänner till bröllopet varpå ett dilemma uppstod, nämligen vem som skulle vara brudtärna om brudtärnorna inte kunde komma till ceremonin?

Det är här som Megans mormor och farmor, Mary Kennedy och Gillian Holloway kommer in i bilden till vilka barnbarnet lade fram det formella förslaget att de skulle vara brudtärnor: "Ni är de viktigaste människorna i mitt liv!"

Advertisement

Självklart accepterade Gillian och Mary med glädje denna inbjudan och man vidtog alla tänkbara åtgärder för att se till att den enkla ceremonin med få gäster ägde rum på ett säkert och kovidfritt sätt för de två äldre kvinnorna. För att kunna låta dem delta som brudtärnor valde Megan och Thomas att isolera sig i hemmet i tio dagar före bröllopsdagen.

Från fotograferingen av den mycket speciella dagen att döma verkar allt ha gått. Paret strålade av glädje, mormorn och farmorn glada som alltid, ceremonin var perfekt och rörande.

En unik dag som vi är säkra på att båda de äldre kvinnorna och deras  barnbarn aldrig kommer att glömma. Vi önskar det nygifta paret all lycka i livet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack