Han hjälper sin äldre hustru att bada på stranden med tålamod och mycket omsorg: det är äkta kärlek - TittaPaVideon.se
x
Han hjälper sin äldre hustru att bada…
19 personer som fotograferades i samma ögonblick de var inblandade i underhållande katastrofer Den genetiska kraften

Han hjälper sin äldre hustru att bada på stranden med tålamod och mycket omsorg: det är äkta kärlek

17 Januari 2021 • Av Titti Carlberg
716
Advertisement

Om kärleken mellan två personer är sann, uppriktig och djup, kan denna känsla verkligen pågå under en livstid; det verkar som en trivial bekräftelse, men om ett par lyckas vara tillsammans och förenas på ont och gott till sent i livet, ja då är det sann kärlek. En känsla som inte nödvändigtvis måste uttryckas i kyssar och smek eller tecken på fysisk passion, men med små och stora gester som har en enorm betydelse.

En sak som de två äldre huvudpersonerna i denna anonyma video är väl medvetna om, som har visats i hela världen på kort tid och har fått stöd och känslor från alla webbanvändare. Den korta videon visar en mycket gammal man som tagit sin fru till stranden: eftersom kvinnan tyvärr är i en viss ålder och också har mycket begränsad rörlighet, tvekade inte mannen att se till att även hon fick njuta av kylan från havet på stranden.

Bilderna från den mycket korta videon visar bara denna lilla men samtidigt stora kärleksgest; en tålamodig och hängiven man som försiktigt badar sin äldre hustru när hon sitter på en stol några centimeter från de milda vågorna i havet. En uppenbarligen banal gest, men som istället är full av djupgående betydelse.

Det kanske är de här små vardagliga sakerna som gömmer receptet för äkta kärlek, sann och evig...

Advertisement

Det är ingen tillfällighet att den korta videon blev känd över hela världen på kort tid, gillad av alla användare som kärlekens sanna ansikte, en känsla som inte alltid varar en livstid; dessa två ömma äldre, hustru och man, är dock ett levande vittne på att kärleken inte bara vinner över allt och alla svårigheter i livet utan kan vara för evig.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack