En 17-årig pappa tvingas fostra sin dotter ensam efter det att hans föräldrar och hans tjej övergivit honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 17-årig pappa tvingas fostra sin…
Nyfödda bebisar med massa hår - 17 bilder på barn som redan hade för mycket hår när de föddes En man slänger sopor i en skog, stadens borgmästare identifierar honom och låter lasta av alla soporna i hans trädgård

En 17-årig pappa tvingas fostra sin dotter ensam efter det att hans föräldrar och hans tjej övergivit honom

Av sofia
24.806
Advertisement

Att få barn är en av de vackraste sakerna som kan hända oss i livet, men att uppfostra ett ensam utan någon hjälp kan visa sig vara ett ganska svårt uppdrag. Huvudpersonen i denna sanna historia vet något om detta, en tonårspojke som blev pappa men som först blev lämnad av sin dotters mamma och sedan kastades ut ur huset av sina föräldrar. Nu frågar han om råd på nätet för att försöka bygga upp sitt liv och uppfostra sitt barn på bästa sätt.

via: Reddit
image: Pikist

Killen träffade sin tjej när han var 17 och inledningsvis dejtade de bara och försökte leva livet för stunden utan att planera någonting. Men sedan kom den plötsliga nyheten att hon var gravid. De följande månaderna försökte de samla in pengar för att kunna ta hand om barnet, men utan att berätta den stora nyheten för hans föräldrar.

Killens pappa och mamma hade inte informerats varken om graviditeten eller barnets födelse under hela sin första levnadsmånad. Till en början smög den nyblivne pappan ut ur huset med ursäkten att han skulle vara barnvakt åt ett av grannarnas barn: "Ibland gick mitt ex ut och bad mig stanna kvar och ta hand om vår dotter, så jag hade inget annat val än att ta hand om henne när hon gick ut och gjorde vem vet vad i timmar."

image: Pxfuel

När föräldrarna fick reda på sanningen blev de vansinniga: "De kastade ut mig mitt i natten och nästa morgon fick jag ett ultimatum: att lämna mitt ex och flytta med min dotter till min moster eller stanna hos mitt ex och bli utesluten från familjen." Pojken valde så småningom att stanna med sin dotters mamma, men när han fick reda på att hon i hemlighet tog droger bestämde han sig för att lämna henne och flytta hemifrån med sin dotter.

När han återvände efter några dagar var hans ex borta och han har inte sett eller hört något från henne på flera månader. Pappan är nu 18, jobbar heltid på en country club, tjänar inte särskilt mycket pengar, har ingen bil, har inte råd att gå på college eller länga undan pengar. Efter att ha bett om råd på Reddit försökte killen kontakta sina föräldrar igen, som var villiga att börja prata med honom igen.

Nu bor pappan tillsammans med sin lilla dotter med hans farföräldrar, även om framtiden för den här pojken fortfarande är full av tvivel och osäkerhet. Men vi är säkra på att han gradvis kommer att klara det.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack