En man slänger sopor i en skog, stadens borgmästare identifierar honom och låter lasta av alla soporna i hans trädgård - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En man slänger sopor i en skog, stadens…
En 17-årig pappa tvingas fostra sin dotter ensam efter det att hans föräldrar och hans tjej övergivit honom En kille befinner sig plötsligt framför en puma under en springtur i bergen som följer efter honom under 6 rysliga minuter

En man slänger sopor i en skog, stadens borgmästare identifierar honom och låter lasta av alla soporna i hans trädgård

Av sofia
2.423
Advertisement

Det finns människor som aldrig kommer att sluta tro att de kan använda naturen runt omkring sig som de vill, utan att behöva bry sig om att inte förorena, visa respekt och skydda naturen. Detta är i alla fall vad man tror när man ser vissa sorgliga scenarion som folk som dumpar avfall slänger sopor var som helst och skadar kollektiva utrymmen.

Precis som mannen i Frankrike som hade beslutat att, som om det var helt normalt, dumpa en stor mängd avfall i ett skogsområde nära sin stad. En respektlös handling som emellertid kostade honom dyrt. Efter att en undersökning genomförts fick han nämligen tillbaka sitt avfall på ett sätt som han antagligen inte kommer att glömma så lätt.

 

Vi befinner oss i Boutigny-sur-Essonne, i regionen Ile de France, cirka 60 km från Paris. Det är här som en av invånarna hade behovet av att bli av med begagnade varor och föremål som inte längre behövdes, bestämde sig för att dumpa allt i naturen, förstöra och förorena ett område som inte är utformat för att hantera avfall. Tyvärr är detta inte en sällsynt situation, men den här gången straffades den skyldige på ett exemplariskt sätt.

När kommunen upptäckte denna olagliga soptipp började de undersöka soporna och lyckades spåra personen som dumpat soporna där med hjälp av ett namn och en adress som var resultatet av ett tidningsabonnemang. Vid den tidpunkten lät borgmästaren i Boutigny, Patricia Bergdolt, lasta alla apparater och annat skräp på en bil och ordnade så att de skulle släppas av i den skyldige personens trädgård.

Ett minst sagt betydelsefullt straff för mannen som även fick böter som täckte alla kommunens utgifter för att ha samlat in hans avfall. Det rörde sig om böter på upp till 1500 euro. "Låt detta få bli en varning!" sade borgmästaren i ett utlåtande angående händelsen. Vi måste bara hoppas att personen som har dumpat sitt skräp i naturen nästa gång, innan han gör det, tänker efter och tillsammans med honom även alla de som tyvärr gör detta regelbundet.
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack