12 år gammal skadas hans ansikte av två hundar och på grund av hans ärr kallar hans jämnåriga honom för monster - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
12 år gammal skadas hans ansikte av…
En tonåring klagar på att hennes mamma skurit ned på hennes månadspeng från 5000 dollar till 1000 dollar: 15 bilder som visar att föremål till och med kan vara mer uttrycksfulla än människor

12 år gammal skadas hans ansikte av två hundar och på grund av hans ärr kallar hans jämnåriga honom för monster

Av sofia
1.640
Advertisement

Det finns inget mer traumatiskt för ett mycket ungt barn än att bli brutalt attackerad av en eller flera hundar och skadas allvarligt, mycket ofta finns det inget sätt att komma undan. En sak som Brittany vet mycket väl, mamma till Ryder Wells, en ung pojke som bor i North Carolina och som endast 21 månader gammal plötsligt blev attackerad av två rottweilerhundar som har förstört hans ansikte för alltid och som har tvingat honom till att genomföra kirurgiska ingrepp under 5 långa år.

via: The Sun
image: Gofundme

Ryder Wells förlorade hälften av sitt ansikte när han bara var 21 månader gammal och fick en punkterad lunga samt en bruten arm på köpet. Trots att läkarna förutspådde ett svårt liv för honom, gjorde Ryder allt han kunde för att gå vidare, trots allt. Under de kommande fem åren mötte han modigt cirka 50 ansiktsrekonstruktionsoperationer bland annat på sin näsa och sina tänder.

Nu när Ryder går på dagis är han rädd för att visa sitt ansikte för sina kamrater på grund av att han känner sig som ett "monster" när många av hans kamrater flyr när de ser honom. Brittany berättar: "Han bär glasögon och en keps och sänker ibland huvudet för att dölja sitt ansikte. Men jag säger bara till honom varje dag att han är vacker, annorlunda är vackert och det är okej att vara annorlunda."

image: Gofundme

"Det är svårt och det får mitt hjärta att brista som förälder att människor efter allt det han har tvingats gå igenom inte alltid är vänliga på grund av något han inte kan förändra", fortsatte mamma Brittany. Men nu är kvinnan rädd för de kommande åren för Ryder, när han kommer att tvingas möta grundskolan: "Jag försöker lugna honom så mycket som möjligt, men jag kommer att vara livrädd när han går i skolan. Det kommer alltid att finnas några barn som inte kommer att vara snälla."

Risken för att söta lilla Ryder kommer att bli mobbad lurar alltid runt hörnet, men den här nästan 7-åriga pojken kan redan lära sina kamrater något mycket viktigt, nämligen att acceptera andra med empati och medkänsla, utan att döma folk för sitt utseende eftersom vårt sanna jag ligger i vår själ!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack