Hon går in i badrummet och smörjer in håret med hårborttagningskräm, flickans nya utseende "chockar" mamma och pappa - TittaPaVideon.se
x
Hon går in i badrummet och smörjer…
Mamman skrattar under sin dotters rättegång, domaren dömer henne till 93 dagars fängelse Frun får cancer, mannen är otrogen och vägrar hjälpa henne:

Hon går in i badrummet och smörjer in håret med hårborttagningskräm, flickans nya utseende "chockar" mamma och pappa

17 Oktober 2020 • Av sofia
4.218
Advertisement

Lämna inte dina små barn utan uppsikt i hemmet, inte ens en minut eftersom man aldrig  vet vad de kan ställa till med bakom sina stackars föräldrars ryggar. Våra barn kan till och med omedvetet ställa till det och även om de gör det på ett lekfullt sätt och inte inser det, kan man som förälder dock hamna i situtationer där man verkligen får panik. Precis som familjen Saward, när lilla Maisie hittade en hårborttagningskräm i badrummet...

via: Metro UK

Medan mamma Kirsty var ute och pappa Luke var hemma lekte Maisie tillfälligt ensam med sin tvillingbror. Han hade dock lämnat badrumsdörren öppen så den lilla flickan tog sig in och lyckades hitta en hårborttagningskräm och utan att veta vad det var bestämde hon sig för att smörja in en stor mängd på huvudet och lät den... verka!

När pappa Luke gick in i rummet och insåg vad som hade hänt, fick han panik och blev rasande. Hårborttagningskrämen hade tyvärr redan verkat på lilla Maisys hår och nu hade allt hår i pannan försvunnit och hennes hårfäste började på mitten av huvudet!

Mamman och pappan blev helt chockade av detta nya utseende som fick deras dotter att se ut som något taget ur en skräckfilm. Den första dagen talade de inte ens, eftersom Kirsty var arg på Luke för att han hade varit disträ men sedan, vartefter dagarna gick, började familjen Saward se den "roliga" sidan av situationen.

Visst, Maisies nya frisyr var inte precis mammas och pappas favorit, men faktum är att det kunde ha slutat mycket värre och trots den katastrof som den busiga lilla tvillingtjejen ställt till med får man försöka se den roliga sidan och ett gott skratt förlänger ju livet!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack