Hon upptäcker att hennes man är otrogen och lämnar sin brudklänning vid älskarinnans dörr "njut av dina andrahandsvaror" - TittaPaVideon.se
x
Hon upptäcker att hennes man är otrogen…
En 22-årig kille får sparken efter det att han förlorat båda sina föräldrar: En tonåring klagar på att hennes mamma skurit ned på hennes månadspeng från 5000 dollar till 1000 dollar:

Hon upptäcker att hennes man är otrogen och lämnar sin brudklänning vid älskarinnans dörr "njut av dina andrahandsvaror"

16 Oktober 2020 • Av sofia
24.904
Advertisement

Ett äktenskap är inte alltid en dans på rosor. Även om allt under lång tid kan gå smidigt, är händelserna som rubbar ron i vardagen och förtroendet mellan man och hustru många och ofta helt oväntade. Balnd dessa är otrohet garanterat ett av de värsta.

Att få reda på att din man eller hustru lever ett dubbelt liv med någon annan kan vara traumatisk och hjärtkrossande. Ännu mer om det händer med någon man känner. Även om det kan verka som en sällsynt händelse, händer dessa saker faktiskt, precis som i historien vi nu ska berätta om. Huvudpersonerna? En otrogen man, hans fru och en av hennes bästa vänner.

via: Daily Mail

Berättelser som denna kanske man bara tror är något som sker i filmer, eller kanske i någon roman eller såpopera, men Karen Dineen blev faktiskt bedragen av sin man med en kvinna som hon hade varit vän med i cirka 25 år. När hon fick reda på otroheten tappade Karen dock inte hoppet och bestämde sig istället för att hon skulle reagera på ett sätt som är både sarkastiskt och föredömligt.

Det är inte svårt att föreställa sig den ilska och misstro som kan uppstå när man får reda på att ens partner varit otrogen på det här sättet. Karen och hennes man Terry lämnade varandra efter 19-års äktenskap utan att han någonsin hade pratat med sin fru om några problem som rörde deras förhållande. Carol, kvinnan som hennes man otrogen med, var en gammal vän för henne, en av dem som blivit en del av familjen.

De har inte längre någon relation eftersom Karen har klippt med både sin man och sin vän. Innan hon gjorde det lämnade hon dock ett outplånligt "minne" av det hela precis framför Carols dörr. När hon packade för att lämna honom hittade hon sin bröllopsklänning bland sina klänningar och det var då hon fick idén. Tillsammans med en sarkastisk lapp lämnade hon sin klänning på sin väns veranda.

”Hej Carol, jag vet att du gillar begagnade saker, så jag tänkte att du kanske skulle gilla klänningen jag hade på mig när jag gifte mig med din pojkvän. Hälsningar, Karen." Det finns inte mycket man kan säga, men det är garanterat svårt att hålla tillbaka leendet när man läser detta meddelande.

Advertisement

Den offentliga förödmjukelsen som Carol och Karens före detta make utsattes för var enligt kvinnan välförtjänt, eftersom hon under lång tid varit omedveten om allt, även om vänner och grannar var väl medvetna om mannens utomäktenskapliga relation. Kort sagt fick de en läxa som varken Terry eller hans älskarinna hade förväntat sig, och som de förmodligen aldrig kommer att glömma. Berättelsen om vad de gjort mot Karen är numer känd på nätet just på grund av dess ironiska och otroliga konsekvenser.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack