En tonåring klagar på att hennes mamma skurit ned på hennes månadspeng från 5000 dollar till 1000 dollar: "Jag känner mig som en lantis" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En tonåring klagar på att hennes mamma…
Hon upptäcker att hennes man är otrogen och lämnar sin brudklänning vid älskarinnans dörr 12 år gammal skadas hans ansikte av två hundar och på grund av hans ärr kallar hans jämnåriga honom för monster

En tonåring klagar på att hennes mamma skurit ned på hennes månadspeng från 5000 dollar till 1000 dollar: "Jag känner mig som en lantis"

Av sofia
1.947
Advertisement

Barn får ofta en liten symbolisk summa pengar av sina föräldrar, en månadspeng för att roa sig och vänja dem vid att ta ansvar. När man blir tonåring ökar behoven och även om föräldrarna är de första som tillgodoser alla grundläggande behov betalas allt det som är extra av pojken eller flickan i fråga själv. Månadspengen blir därför ett sätt att avsätta lite pengar för något man verkligen vill köpa eller helt enkelt för att gå ut med sina vänner då och då. För Nicolette Gray, en femtonåring från Beverly Hills, var månadspengen verkligen något mer då hennes mamma faktiskt gav henne så mycket som 5000 dollar i månaden! En månadspeng som är mer än en "normal" lön.
 

via: Facebook

Efter år av att ha levt i lyx bestämde sig mamman till "stackars" Nicolette att plötsligt sänka sin dotters månadspeng på ett sätt som för henne var oacceptabelt. Hennes mamma bestämde sig för att bara ge henne "enbart" 1 000 dollar i månaden, istället för 5 000 dollar! För många är det dock fortfarande en häpnadsväckande siffra, med tanke på att Nicolette bara är 15 år gammal och inte har något jobb. Den stackars tonåringen kände sig dock felaktigt behandlad när hon insåg att hon inte längre skulle ha lika mycket pengar att spendera på skor, väskor och kläder och sa att hennes levnadsstandard är ohållbar med så lite pengar: "Jag känner mig som en lantis!" sade hon offentligt.
 

Det var garanterat hennes mamma Ninas fel som erkände sin skuld. På grund av att hon arbetade mycket och var ensamstående, tillbringade Nina mycket tid hemifrån och de timmar hon tillbringade tillsammans med sin dotter var allt färre. Hennes sätt att kompensera för dessa brister har alltid varit genom pengar. Den unga Nicolette har faktiskt alltid fått allt det hon ville ha från en privat chaufför till gymmets personliga tränare, för att inte tala om alla de väskor, skor och kläder som hon köpte tack vare den obegränsade tillgången till sin mammas kreditkort. Lyckligtvis insåg mamman dock att situationen spårat ur och bestämde sig för att ta tag i det hela.

Advertisement

Att förändra situationen efter att ha uppfostrat en bortskämd tjej är inte lätt och Nicolette ville absolut inte ta ansvar eller skaffa ett jobb. Allt hon vill och kräver från sin mamma är pengar. Under en TV-show där mor och dotter diskuterade saken hotade Nicolette till och med att göra sin mammas liv till ett helvete om pengarna inte räckte. Hur hanterar man en sådan dotter?

Det första steget, som förälder, är att ge henne mindre pengar och mer kärlek.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack