Hon kidnappades och såldes direkt efter födseln, 25 år senare kan hon äntligen krama om sina riktiga föräldrar igen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon kidnappades och såldes direkt efter…
17 bilder på ovanlig vänskap mellan djur som kan lysa upp även den mörkaste av dagar En 22-årig kille får sparken efter det att han förlorat båda sina föräldrar:

Hon kidnappades och såldes direkt efter födseln, 25 år senare kan hon äntligen krama om sina riktiga föräldrar igen

Av sofia
2.311
Advertisement

Det finns historier som är så otroliga att de förtjänar att användas som exempel vid alla de tidpunkter då vi tror att det inte finns något mer att göra i livet och att allt hopp om att bli lycklig gått förlorat. Så var det för Belle Barbu, en 25 år gammal tjej, uppvuxen i USA i en familj från Wisconsin, som alltid hade vetat om att hon hade blivit adopterad från Rumänien.

Hon hade dock aldrig varit säker på sitt ursprung och sin biologiska familj, så den unga kvinnan gav aldrig upp jakten på att få veta sitt verkliga ursprung, precis som hennes nära och kära aldrig gjorde det. Plötsligt 25 år efter hennes födelse hände det otänkbara, en minst sagt rörande positiv vändpunkt.
 

Tack vare forskning, DNA-test och en Facebook-grupp som arbetar för att återförena adopterade rumänska barn med sina familjer lyckades Belle hitta sin familj. Flickan visste bara att de befann sig i Sadova och inte mycket mer än så. Organisationen genomförde all nödvändig efterforskning och lyckades tillslut få fram den nödvändiga informationen. Belle's pappa och mamma spårades inom några dagar, de befann sig i Italien.

25-åringen, efter att ha fått nyheterna, tvekade inte en enda sekund och flög omedelbart till landet från USA, glad och spänd inför den kommande familjeåterföreningen. Väl framme i Italien, fick far, mor och dotter äntligen kramas för första gången. Historien som har kommit ut om Belles förflutna är verkligen otrolig.

Advertisement

Sista gången hennes biologiska föräldrar hade sett sin dotter var på ett sjukhus i Rumänien, dagen hon föddes. Just där kidnappades den lilla flickan och blev offer för människohandel. Belle föddes för tidigt, så läkarna, när de väl omhändertagit henne, ljög för hennes föräldrar och sa att barnet hade dött av ett påstått hjärtproblem och på grund av ett överlag dåligt hälsotillstånd. Sanningen var emellertid en helt annan, minst sagt hemsk. Barnet hade sålts för adoption till USA och de hade därför ljugit för hennes riktiga familj.

Trots de begränsade medlen från Belles föräldrar - jordbrukare som alltid har levt under enkla förhållanden - gav paret aldrig upp efter att ha fått höra talas om människohandel. De sökte efter sin lilla dotter överallt, även tack vare hjälp från organisationen Operation Underground Railroad. Det visade sig att Belles födelseintyg - liksom för många andra små offer för denna typ av brott - hade förfalskats. Barnet, hade sedan när det väl hamnat på ett barnhem, adopterades med intäkter på flera tusen dollar.

Organisationen finansierade till viss del Belle's resa till Italien och gynnade därmed återföreningen mellan henne och hennes riktiga familj. Med detta vackra och lyckliga slut har hennes berättelse också fungerat som en hjälp för många andra familjer som blivit offer för liknande fall. Allt som återstår är att hoppas att fler och fler människor, som på ett orättvist och grymt sätt blivit delade, äntligen kan få krama om varandra igen som de förtjänar att få göra.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack