En bonde ber vänner och välgörenhetsorganisationer om hjälp med skörden för att dela ut 3000 ton mat till behövande människor - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En bonde ber vänner och välgörenhetsorganisationer…
En 8-årig pojke överges av sin mamma på en station med ett brev fullt av ursäkter, han 16 charmiga hundar som gör det svårt att hålla tillbaka leendet

En bonde ber vänner och välgörenhetsorganisationer om hjälp med skörden för att dela ut 3000 ton mat till behövande människor

Av sofia
786
Advertisement

Det finns människor som med sina små, men stora handlingar verkligen lyckas göra skillnad för andra och ger oss lite hopp för mänskligheten. Utan överdrifter är det här exakt vad vi kommer att tänka på när vi läser historien om den amerikanska bonden vi nu ska berätta om.

En man som bestämde sig för att försöka hjälpa till i ett svårt ögonblick som det som Covid-19-pandemin har fått och fortfarande tvingar hela världen att uppleva. Att äta borde faktiskt vara varje människas rätt, men det är inte alltid så självklart. Så tillsammans med andra betrodda människor vidtog denna generösa jordbrukare åtgärder.

via: CNN

Han heter George Ahearn och bor i Othello, Washington. Även här, som i resten av USA och världen, har coronaviruset tyvärr lämnat djupa spår. Tyvärr påverkade pandemin livsmedelsförsörjningen och med den begränsade arbetsaktiviteten skulle flera kilo kilo jordbruksprodukter ha gått förlorade.

Tanken på detta är oacceptabel, med tanke på hur många människor som dagligen lider av hunger. George, som är medveten om allt detta svinn, bestämde sig för att kontakta sina andra kollegor inom jordbruksverksamheten samt ett flertal olika föreningar som arbetade med att förse behövande människor med mat. Men planen att låta de mindre lyckligt lottade få den mat som blev över var inte lätt att uppnå, med tanke på de regler och leveransmetoder som måste respekteras.
 

Så, för att lösa problemet bestämde sig George för att han skulle skapa sin egen ideella organisation för att be om hjälp och se till att maten kom fram. Det var så EastWest Food Rescue skapades och med hjälp av många andra frivilliga organisationer lyckades de leverera över 3000 ton livsmedel som blivit över på grund av pandemin till de behövande.

Advertisement

Ett minst sagt fantastiskt resultat. Den här mannen har på relativt kort tid lyckats inrätta en organisation för insamling och utdelning av mat för människor i svårighet. Hans EastWest Food Rescue och alla andra företag som samarbetar med honom har lyckats mätta många människor för vilka en daglig måltid praktiskt taget är en lyx. "Vi bör vara stolta över oss själva - sade George - och vi kommer att fortsätta."

Hans organisation växer och de positiva resultaten ökar. Fler och fler människor donerar medel och pengar till detta viktiga arbete och vi kan inte vara lyckligare över att veta att det finns människor i världen som ägnar sitt liv åt att hjälpa andra.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack