En granne förstör en 3-årings fest genom att välta ett bord fullt med mat - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En granne förstör en 3-årings fest…
18 tragiska men komiska olyckor som gjort att dessa människors haft en riktigt dålig dag En flicka tar en liten tupplur tillsammans med sin hund och sin katt, en bild full av värme och omtanke

En granne förstör en 3-årings fest genom att välta ett bord fullt med mat

Av sofia
507
Advertisement

Vi har alla outplånliga minnen från våra födelsedagsfester när vi var barn, minnen gjorda av glädje, lättsamhet, tårta och fina presenter. Synd att det också finns de som minns sina födelsedagsfester på grund av negativa och oväntade händelser som praktiskt taget förstörde dem. En sak som Soany Barella, mamma till lilla Angely, som just har fyllt 3,  motvilligt kan säga.

För att fira lilla Angelys tredje födelsedag, hade Soany bestämt sig för att anordna en fest på gårdsplanen utanför lägenheten med bordsdekorationer, god mat, en tårta och massor av presenter, men tydligen var inte alla grannar nöjda med hennes beslut. Faktum är att en av grannarna beordrade Soany att sänka volymen på musiken, vilket hon strax därefter gjorde.

Men detta verkade inte vara tillräckligt då grannen vid en viss tidpunkt gick ner på gården i ett raseriutbrott och bokstavligt talat kastade tallrikar, bestick, mat och bordsduken på marken. Inte bara hade han praktiskt taget vält hela bordet i backen, han hade även förstört hela Angelys födelsedagsfest.

Lyckligtvis fick den här historien ett lyckligt slut. Familjen Barella öppnade en insamling på GoFundMe för att försöka organisera en ny födelsedagsfest för den lilla tjejen med målet att nå $ 1250 från anonyma donationer, i slutändan samlade de in cirka 8000 dollar!

Som tur var var hatet från grannen inte tillräckligt för att stoppa familjen Barellas önskan att fira födelsedagen och det verkar som om det snart kommer att bli en ny fest och den här gången ännu större!
 

Tags: BarnBerättelser
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack