Han får reda på att en hemlös har sålt en värdefull målning till honom och söker upp honom för att tala om det - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han får reda på att en hemlös har…
En illustratör visar hur underbart det kan vara för en kvinna att leva ensam En man fäller en otrevlig kommenterar angående en flicka med cancer, pappans svar ger honom en lärdom om livet

Han får reda på att en hemlös har sålt en värdefull målning till honom och söker upp honom för att tala om det

Av sofia
41.439
Advertisement

Att ha en passion för antika saker och allt som är vintage kan bjuda på stora överraskningar, både för dem som köper och de som säljer föremålet. Alexander Archbald, som driver en familjebutik som heter Curiosity Inc, vet verkligen något om detta, då han säljer samlarobjekt och skräp som bara vid första ögonkastet inte verkar ha något värde, men som istället kan vara ovärderligt. Tack vare en speciell kund hamnade ett mycket sällsynt och unikt objekt i Alexanders händer.
 

via: CNN
image: News 1130

Bland de mest lojala kunderna på Curiosity Inc. har vi Adam, en hemlös man som ofta går igenom skräp och vintageobjekt som människor kastar för att försöka sälja dem i Alexanders butik och förstå om och hur mycket de är värda, för att skramla ihop lite pengar för att äta. En dag kommer Adam in med en målning av Bambi, Disneys tecknad film, i butiken, som han säljer till ägaren för cirka 20 dollar.

Men när Alexander bytte ram, kunde han inte tro vad som dolde sig på målningens baksida: "När jag tog bort ramen kunde jag inte tro det. Den hade ett gammalt äkthetsintyg från 1937. Jag kontaktade ett galleri i USA och de sa till mig att värdet låg på 3500 dollar!"

image: News 1130

Han visste att målningen var värd mycket mer och bestämde sig för att oavsett vilken summa han skulle få ut av den, skulle han ge hälften till Adam. Efter veckors sökande fick Alexander från Curiosity Inc äntligen tag i Adam, som inte kunde tro vad han, av en slump, hade hittat i soporna.

Advertisement
image: News 1130

Nu har Alexander inte bara donerat hälften av avgiften för den ovärderliga målningen till den hemlösa mannen, utan han har också öppnat en GoFundMe-sida för att försöka hjälpa Adam att komma bort från gatan och hitta ett eget tak att sova under.

Många har bidragit och gett vad de kan för att ge en ny chans till Adam, den hemlösa mannen som i soporna hittade ett praktiskt ovärderligt föremål som räddade hans liv.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack