En äldre man dör av hjärtesorg strax efter det att hans trogna hund avlidit på grund av en sjukdom - TittaPaVideon.se
x
En äldre man dör av hjärtesorg strax…
En hemlös man donerar sina sista pengar till en tjej i svårighet, hon samlar in 42.000 pund för att kunna ge honom ett hem De 10 vanligaste skälen till att människor skiljer sig

En äldre man dör av hjärtesorg strax efter det att hans trogna hund avlidit på grund av en sjukdom

16 September 2020 • Av sofia
7.256
Advertisement

Det band som kan skapas mellan en människa och ett husdjur kan vara så starkt att ifall en av dem dör kan detta få mycket tragiska konsekvenser för den andra. När husdjuret och ägaren är oskiljaktiga kan denna plötsliga förlust till och med vara dödlig, något som antagligen skedde i fallet med Ken, en man som bodde i staden Hemet i Kalifornien och som alltid hade sällskap av sin lojala Zack, en 16-årig hund.

Ken hade bott tillsammans med sin älskade hund i flera år i ett område med husbilar, levt för dagen och med mycket lite besparingar för att ha råd med mat och läkemedel. En dag knackade husvagnens granne på Kens dörr, men han svarade inte, så småningom lyckades grannen Burt ta sig in genom dörren och såg genast en rörande scen där Ken satt och grät för att han visste att hans hund behövde hjälp, men inte hade pengar för att betala veterinären och därför kramade han den stackars Zack i tårar.

Burt tvekade inte en sekund och bestämde sig för att publicera bilden av detta rörande ögonblick på internet för att försöka hitta någon som kunde hjälpa dem båda. På hans begäran om hjälp svarade At-Choo Foundation, men de kunde inte göra någonting för stackars Zack som var för gammal och för sjuk för att kunna klara behandlingen och till slut avled hunden.

Strax därefter avled även Ken på grund av en hjärtinfarkt och många tror att det antingen var smärtan orsakad av förlusten av den älskade hunden eller ödets tragiska skämt. Ingen kommer någonsin att veta säkert, men att dessa två praktiskt taget oskiljaktiga vänner lämnade denna jord mer eller mindre samtidigt var verkligen rörande.

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack