Den här gulliga lilla kattungen tröstar sin Alzheimersjuka ägare varje dag och överger honom aldrig - TittaPaVideon.se
x
Den här gulliga lilla kattungen tröstar…
Altruistiska och samtidigt lite galna, de som är födda i Kräftans tecken vet verkligen hur man gör livet spännande Hans båt går på grund mitt ute på det öppna havet, men hans hund räddar honom efter 11 timmar i vattnet

Den här gulliga lilla kattungen tröstar sin Alzheimersjuka ägare varje dag och överger honom aldrig

07 Mars 2020 • Av sofia
1.352
Advertisement

När Bob Wright gick i pension från sitt arbete som veterinär började Alzheimers sjukdom gradvis ta kontroll över hela hans kropp. Efter att ha arbetat ett helt liv i nära kontakt med djur hade han ingen lust att sluta vara nära dem och trots att den fruktansvärda sjukdomen gjorde  vardagen i familjen allt svårare lyckades Bob finna tröst i sin  favoritkatt, en söt liten kisse vid namn Mooshu.

När lilla Mooshu kom till familjen Wright 2013 hade Bob redan kämpat med hjälp av sin fru Patricia mot Alzheimers sjukdom i minst fyra år. Paret hade redan en katt i hemmet vid namn Norman, men ändå hade Bob 2013 på kort tid börjat skapa ett mycket starkt och speciellt band med den nyanlända katten...

När han kände sig nere eller extra trött, tog Bob lilla Mooshu i famnen och gosade med honom och katten bara älskade att ligga i famnen på sin husse som hade ett starkt behov av värme och tillgivenhet. Med tiden började Mooshu följa honom som en liten skyddsängel vart han än gick i huset.

Vad hände då när den lilla katten var tvungen att lämna huset för att "utföra sina behov"? Patricia avslöjar att Bob var så knuten till Mooshu att när han var ute var hon tvungen att ersätta katten med ett gosedjur som fick hålla mannen sällskap och skapa illusionen att hans favoritkatt fortfarande var där hos honom.

Advertisement

Att leva med Alzheimers är inte lätt för Bob och Patricia Wright, men vi är säkra på att med Mooshus närvaro i familjen finns det inget som paret inte kan övervinna tillsammans.

Vi känner oss verkligen glada över att de får detta stöd från denna "mirakulösa" och mycket kärleksfulla katt.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack