En 76-årig man matar herrelösa katter i sitt kvarter genom att varje dag sälja skrotade metalldelar - TittaPaVideon.se
x
En 76-årig man matar herrelösa katter…
Två 20-åriga tvillingar betalar av sina föräldrars lån med de pengar de tjänat på att skapa tv-spel Han fyller 80 och får sin drömbil i present och kan inte hålla tillbaka tårarna

En 76-årig man matar herrelösa katter i sitt kvarter genom att varje dag sälja skrotade metalldelar

21 November 2020 • Av sofia
593
Advertisement

När vi möter levande varelser som har det svårt och snabbt behöver hjälp, vet vi att det inte finns någon tid att förlora och att vi måste agera och göra något för dem. Willie Ortiz, från Connecticut är en 76 år gammal man som ger mat och vatten till de herrelösa katterna i sitt område och tjänar extra pengar genom att arbeta och sälja metallskrot. Han har arbetat med att hjälpa katter i svårighet i hela 22 år.

via: The Dodo
image: GoFundMe

För att kunna förse dessa herrelösa katter i Hartford, Connecticut, med mat och vatten såväl som att se till att alla får nödvändig medicinsk vård (inklusive sterilisering för att förhindra att den vilda kattbefolkningen växer), arbetar Willie varje dag med att sälja metallskrot.

Och när han kommer hem från jobbet vilar han inte som han kanske egentligen borde, tvärtom ser han till att mata alla herrelösa katter i sitt kvarter med godsaker som kex och sardiner.

image: GoFundMe

En kvinna lade märk till Wills extraordinära arbete och bestämde sig för att lägga upp en annons på GoFundMe för att donera pengar som skulle hjälpa Willie att betala för kattmat och medicinsk vård. Människor från hela världen har donerat och de är redan uppe i 295 000 dollar!

Willie berättar: "Folk frågar mig varför jag matar dem varje dag, eller så säger de att jag ger dem för mycket mat, men sanningen är att de äter en gång var 24:e timme."

Advertisement
image: GoFundMe

Tack vare insamlingen på GoFundMe har Wille Ortiz nu allt stöd som krävs för att slippa behöva fortsätta arbeta hela dagen och uppoffra pengarna från sin lön för att mata och ta hand om dessa försvarslösa kattungar. Han gör det med hjärtat och det är något som aldrig har tyngt honom, men han tackar så klart alla dem som har beslutat att hjälpa honom i detta extraordinära uppdrag.

image: GoFundMe

Tack för allt det du gör Willie!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack