"Gör dig av med hunden eller försvinn" en rörelsehindrad äldre man får ett ultimatum från sitt äldreboende - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Gör dig av med hunden eller försvinn"…
En pappa delar det hemliga meddelandet med vilket hans son alltid lyckas ta sig ur En labrador blir

"Gör dig av med hunden eller försvinn" en rörelsehindrad äldre man får ett ultimatum från sitt äldreboende

18 Juli 2020 • Av sofia
1.436
Advertisement

Ibland verkar det som att det inte finns några gränser för människors ondska. Detta är i alla fall vad man tror när man läser historier där män och kvinnor "attackerar" sina medmänniskor som är både försvarslösa och svaga med absurda förfrågningar och inte tar någon hänsyn till de skador och problem de kan orsaka.

Det här är vad som hände med Willie, en 73-årig funktionshindrad man, som bor tillsammans med sin söta lilla hund Diamond. För honom är den fyrbenta vännen mycket mer än ett sällskap. Hunden ger honom stöd och hjälper honom att hantera vardagliga svårigheter som härrör från det faktum att han inte kan gå. En dag fann Willie ett meddelande på sin elektriska rullstol som ingen någonsin skulle vilja behöva läsa skrivet med hotande, aggressiva och mycket respektlösa ord.

"Gör dig av med din hund eller försvinn!" Det här är vad det stod på lappen som mannen hittade på sin scooter för funktionshindrade, undertecknad av företaget som äger bostaden där han bor. Meddelandet specificerade att om han inte gjorde det, skulle han vräkas inom tio dagar. Vem som helst som får ett sådant ultimatum skulle bli förtvivlad. Bara tanken på att inte bli accepterad av människorna runt omkring oss utan att vi har gjort något fel är förödande.

Självklart hade Willie ingen avsikt att lämna bort sin hund och enligt vad som framkom skulle den hotfulla lappen ha sitt ursprung i det faktum att Diamond ibland hade gått runt utan koppel. Eftersom han inte visste vad han skulle göra och befann sig i en mycket svår situation, beslutade sig Willie för att dela sin berättelse med världen för att förklara hur viktig hans hund är för honom.

Advertisement

"Hon är allt jag har" sade han med blanka ögon, medveten om att han varken kunde förlora Diamond eller sitt boende. Willie skulle på allvar ha riskerat att bli en hemlös man på grund av några av hans grannars klagomål, som var orsaken bakom det hela. Historien om den äldre funktionshindrade mannen har spridits på nätet både i USA och utanför, och på kort tid har många människor ställt sig på hans sida och stöttat honom mot de människor som ville vräka honom.

Således tvingades företaget som driver boendet för äldre människor och veteraner där Willie bodde att stå till svars för sina hot om att kasta ut honom, detta även tack vare två advokater som försvarade mannen gratis. Ingen kunde bevisa att hunden Diamond någonsin hade gjort något negativt mot de andra hyresgästerna och till slut nåddes en överenskommelse. Willie skulle ha kommit överens om att hålla Diamond i koppel i gemensamma områden och ingen skulle ha vräkt honom.

En berättelse som lyckligtvis slutade bra. Tack vare vänligheten hos dem som hjälpte denna 73-åring från att bli hemlös på gatorna. Willie och hans älskade Diamond kan nu äntligen sova lugnt om natten.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack