En afrikansk dansare dansar barfota i regnet och en aktivist som ser videon bestämmer sig för att betala hans studier - TittaPaVideon.se
x
En afrikansk dansare dansar barfota…
Katten är så rädd för att gå till veterinären att den alltid förflyttar sig tillsammans med sin gosedjursdrake 11 kvinnor som bestämt sig för att förändra sitt utseende med en orginell frisyr

En afrikansk dansare dansar barfota i regnet och en aktivist som ser videon bestämmer sig för att betala hans studier

20 Juli 2020 • Av sofia
957
Advertisement

Den talangfulla pojken som är huvudpersonen i denna extraordinära historia heter Anthony, han bor i Nigeria på den afrikanska kontinenten och går på Leap of Faith Dance Academy. Anthony har en passion och en dröm, han älskar att dansa. Det är ingen slump att en video av pojken som dansar i regnet utan musik har publicerats av akademin på deras Instagramsida och fick stor framgång... samt en exceptionell beundrare!

Trots att han levde i fattigdom och att familjen knappt kunde försörja sig, ville Anthony aldrig ge upp sin dröm om att bli en graciös dansare. Videon av den nigerianska pojken som dansar i regnet utan musik har setts runt om i världen på kort tid och både hyllades och fick beröm. Den föredetta dansaren och humanitära aktivisten Fadé Ogunro, var efter att ha sett den afrikanska dansarens video så imponerad att hon på sin Twittersida skrev: "Som föredetta dansare är jag avundsjuk på hans kroppsform, hans rörelser och hans stil. Jag vill betala för hela hans utbildning var som helst i världen tills han är utexaminerad från universitetet. "

Aktivisten Fadè genomförde en mycket generös gest när han valde att räcka ut sin hand till Anthony och ge honom en konkret chans att förverkliga sin dröm, långt borta från den komplicerade verkligheten i byn där han bor. Nu kommer Anthony inte längre att behöva dansa i regnet för att öva och utifrån videon som har setts runt om i världen att döma... har han talang så det räcker och blir över och förtjänar verkligen att få stå i rampljuset!

Lycka till med allt, Anthony!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack