Under en bröllopsfotografering dyker en underbar fjäril upp och får bilderna att se ut som att de var tagna ur en saga - TittaPaVideon.se
x
Under en bröllopsfotografering dyker…
20 foton som visar de roligaste och mest absurda skälen till att barn gråter Servitriserna hittar två killar utanför restaurangen som använder deras wifi för att kunna följa sina skollektioner

Under en bröllopsfotografering dyker en underbar fjäril upp och får bilderna att se ut som att de var tagna ur en saga

23 September 2020 • Av sofia
1.447
Advertisement

Föreställ dig att du är på ett bröllop och deltar vid en spektakulär fotografering och att detta blir ett oförglömligt ögonblick tack vare en vacker och färgstark monarkfjäril som kommer och "stör". Allt detta hände när Laurenda Marie, en professionell fotograf i Michigan i USA arbetade med en bröllopsfotografering. Bilderna som sedan publicerades på sociala medier verkar vara tagna ur en sagobok.

Ange och / eller redigera beskrivningen ...

Laurenda Marie berättar att medan hon hade för avsikt att fotografera Brooke och Drews bröllop, landade en vacker monarkfjäril bland gästerna och "följde" det nygifta paret i ungefär en timme och är med på alla fotografier som togs den magiska dagen.

Advertisement

Det vackraste var att Brooke berättade för sina gäster att monarkfjärilen var en av hennes mormors favoritinsekter, som tyvärr inte kunde delta vid sitt barnbarns bröllop eftersom hon gick bort strax efter att de två förlovade sig...

Advertisement

Laurenda berättar: "Monarkfjärilen dök upp ungefär samma tid som vi anlände, till en början verkade den fatta tycke för brudgummen då den landade på hans byxben, arm, hand och till och med i ansiktet och sedan medan han fotograferades tillsammans med sin bestman"

Advertisement

Fotografen fortsatte: "I ungefär en timme landade fjärilen på dem, flög graciöst i cirklar runt paret för att sedan landa igen, vanligtvis på en arm eller hand. Kameran var alltid redo och jag sa till båda makarna att posera!

Advertisement

Laurenda Marie är angelägen om att säga att hela fotograferingen skedde av en slump och att inget av detta var förberett! Ska man tro på det? Tja, i så fall... har hon verkligen gjort ett utmärkt jobb konstnärligt sett!

Tags: DjurOtroligtFotografi
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack