Hon överger sin 88-åriga mamma utanför hemmet, kvinnan polisanmäler henne - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Hon överger sin 88-åriga mamma utanför…
En hare besöker varje dag den familj som räddat den och matat den under åtta veckor Han köper ett gammalt hus för lite pengar och upptäcker sedan att det har en stor bassäng gömd i trädgården

Hon överger sin 88-åriga mamma utanför hemmet, kvinnan polisanmäler henne

Av sofia
1.335
Advertisement

Ingen människa bör berövas sitt eget välbefinnande eller frihet på något sätt. Ändå är världen full av orättvisor. Äldre människor är bara en av målgrupperna för hemska dåd utförda av hjärtlösa människor, som inte tvekar med att behandla dem illa. I staden Linares i Chile hamnade en 88-årig kvinna i en mycket tragisk situation. Hennes dotter kastade bokstavligen ut henne ur huset och lämnade henne på gatan, ensam, med en kudde och en resväska. Lyckligtvis rapporterade grannarna händelsen i tid och borgmästaren lyckades ingripa snabbt för att hjälpa den äldre kvinnan på ett konkret sätt.

Kvinnan som utsatts för detta våld heter Adriana Lobos, är 88 år och i början av september 2020 övergavs hon utanför sitt hem av sin dotter. En hemsk gest som omedelbart fördömdes av grannarna som bevittnade händelsen. Som om det inte var tillräckligt, kastades Adriana ut ur sitt eget hem i början av karantänperioden på grund av Covid-19-epidemin. Historien delades av borgmästaren själv på hans Facebooksida, efter att kommunen ingripit för att försöka hjälpa Adriana.

Adrianas dotter och alla de som har skadat henne har anmälts. En annan dotter till Adriana, som bor i Santiago, har kontaktats så att hon ska kunna ta hand om sin mamma.

Tyvärr är detta en historia som återspeglar den tragiska verkligheten för många äldre människor runt om i världen.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack