En kvinna som åker linbana blir överraskad av en alligator som hoppar upp ur vattnet för att bita henne - TittaPaVideon.se
x
En kvinna som åker linbana blir överraskad…
Bruden kastar sin bukett och en av hennes vänninor lyckas fånga den, hennes pojkvän rusar därifrån fortare än kvickt En budfirma levererar 2 soffor framför dörren till ett hus, mamman och sonen blir fast i hemmet under två dagar

En kvinna som åker linbana blir överraskad av en alligator som hoppar upp ur vattnet för att bita henne

17 September 2020 • Av sofia
3.029
Advertisement

Det finns människor som älskar att uppleva nya och spännande saker, kanske genom att kasta sig in i "extrema" aktiviteter som kan ge dem ett rus som är svårt att uppleva annars i lviet. Bungee jumping, klättring, fallskärmshoppning eller hängglidning är bara några alternativ för dem som vill uppleva något annorlunda och spännande.

Ett sätt för att få uppleva spänningen av att flyga fritt är även "zipline", en linbana som förbinder två ändar genom vilka människor kan flyga fram i full fart. Även om det är säkert och ofarligt kan något oväntat alltid lura runt hörnet som det som hände med den här kvinnan som vi nu ska visa dig.

via: Apost

Vi befinner oss i Florida, en amerikansk stat som är känd för sina alligatorer i dess naturliga och okontaminerade miljöer. Linbanan som den här kvinnan kastade sig ut på går rakt över en träskig sjö, självklart bebodd av dessa skrämmande och stora reptiler.

Du behöver inte använda fantasin alltför mycket för att föreställa dig hur roligt det är och känslan av frihet som ziplinen ger, samtidigt som plötsligt ett enormt gap ses dyka upp från vattnet nedanför redo att bita de stackars människorna som passerar över hängande i linbanan. Detta är precis vad som hände med kvinnan i fråga när hon nästan hade nått slutet av kabeln och såg en misstänksam rörelse i dammens vatten följt av en alligator som hoppade ut och försökte bita henne.

Även om man kunde förvänta sig att alligatorer skulle finnas i denna stora damm, förväntade sig ingen - allra minst kvinnan - en sådan reaktion från djuret. Det stora reptilen bestämde sig dock för att hoppa upp och blev huvudpersonen i en historia där ifall kabeln som kvinnan satt fast i hade placerats bara några centimeter lägre, skulle kunna ha slutat mycket värre för henne.

Lyckligtvis lyckades alligatorn inte sätta tänderna i sitt byte. Kvinnan fick å andra sidan en spännande upplevelse, mer än vad hon hade förväntat sig om man adderar spänningen av att flyga i full fart på linbanan samt ett nära möte med en stor reptil!

Tags: DjurSportOtroligt

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack