Han köper ett gammalt hus för lite pengar och upptäcker sedan att det har en stor bassäng gömd i trädgården - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han köper ett gammalt hus för lite…
Hon överger sin 88-åriga mamma utanför hemmet, kvinnan polisanmäler henne En ankunge återvänder varje kväll till den killen som räddat hans liv och de är mer eller mindre oskiljaktiga

Han köper ett gammalt hus för lite pengar och upptäcker sedan att det har en stor bassäng gömd i trädgården

Av sofia
16.684
Advertisement

Att byta hem är alltid en risk. De som lämnar en gammal miljö för att flytta och bo i en annan vet faktiskt inte vad som väntar dem, åtminstone tills de börjar spendera sina dagar i det nya boendet. Livet kan dock alltid överraska oss på ett positivt sätt, även ett hus som vi just har flyttat in i som i sin trädgård innehåller en slags dold "skatt".

Vad det rör sig om? Jo, om en stor inbyggd pool, något som många människor drömmer om att ha i sin trädgård. Den upptäcktes av John Reynolds, den lyckligt lottade nyblivne ägaren till ett hus som han hade köpt i mindre bra skick.

via: The Mirror

Vi befinner oss i Texas, där John, en 35-årig sjuksköterska, köpte sitt hus för att renovera till ett mycket lågt pris. Huset skulle faktiskt rivas för att sedan byggas om på nytt. Efter ett kraftigt regn hände dock något oväntat.

En 10 x 5 meters pool dök "magiskt" upp ur marken bakom det gamla huset. John hade naturligtvis ingen aning om att något sådant  gömde sig där under. Så när han fick höra det av sin granne kunde han inte tro sina öron. Poolen fanns och på grund av regnet kom den sakta men säkert tillbaka till ljuset, nästan som om den ville locka till sig husägarens uppmärksamhet.

Advertisement

"För mig var det som att hitta en vinstlott", sa John, efter att mannen som bor bredvid honom avslöjade vad som fanns på hans egendom. Sjuksköterskan renoverade fastigheten, redo att sälja den igen, men efter upptäckten bestämde han sig för att behålla allt för sig själv. Faktum är att hela huset, tack vare poolen, har fått mycket högre värde. Det som skulle vara en liten investering visade sig därför vara en enorm överraskning. "Jag kunde inte släppa det" berättar 35-åringen.

Lyckligare än någonsin njuter John av sitt nya hem tillsammans med sina vänner efter månader och månader av renoveringar som förändrat huset helt. En liten kostnad för en mycket rolig överraskning och ett hus med enorm potential. Den här mannen fick verkligen en mycket positiv överraskning och vi kan inte göra annat än att glädjas med honom!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack