x
De köper en hel by för bara 26 000…
Hon tackar nej till ett arv på 4 miljarder dollar: Hon skaffar 12 tatueringar på ett år och blir kritiserad:

De köper en hel by för bara 26 000 euro: "Tänk att vi inte ens kunde ha råd med ett hus"

09 Augusti 2022 • Av sofia
19.514
Advertisement

Vem av oss har inte drömt, åtminstone en gång i sitt liv, om att ha ett eget hem dit man kan ta sin tillflykt och koppla av? Mer eller mindre alla, men det är inte alltid möjligt. Det finns faktiskt de som inte lyckas hitta den rätta platsen att bo på och de som tvärtom hittar sitt drömhus, men inte har tillräckligt med pengar för att köpa det. En situation som två engelska trädgårdsmästare har levt i länge.

Från början kunde det inte ens köpa en studiolägenhet i England, men sedan plötsligt lyckades detta par till och med bli ägare till en hel by i Normandie för bara några euro. Tror du inte på oss? Fel! För de gjorde det och de har stora planer för framtiden. Låt oss ta reda på mer om deras historia tillsammans.


Hello everyone, please read our Go Fund Me page…🥰. https://gofund.me/850aa848

Pubblicato da Yip and Paul’s Village Gite su Martedì 26 luglio 2022

Paul Mappley och Yip Ward är ett par från Storbritannien. Paret, som arbetar som trädgårdsmästare, hade alltid haft stora svårigheter med att köpa hus. "Där vi bodde förut kostade en liten lägenhet över 300 000 euro" - erkände de. Summor som var för höga och ouppnåeliga för dem, vilket hade tvingat dem att bo i en husbil i Tunbridge, Kent, men sedan förändrades plötsligt något. Yip fick ett samtal från en vän till henne som erbjöd dem att köpa hans fastighet för endast 12 000 euro. En mycket liten siffra, så paret tänkte inte så mycket på saken och tackade jag till att flytta till La Buslière, en liten by i Normandie.

När de väl kom dit insåg paret att affären kunde bli ännu större. Faktum är att de upptäckte att hela byn var till salu, inte bara huset de precis hade köpt. Genom att lägga till 14 000 euro till blev de alltså ägare till hela byn med 6 stugor, 2 lador, ett stall, en ciderpress, en brunn, en verkstad och en ugn. Det var förstås inte lätt i början, det fanns inte ens någon elektricitet, men sedan kom Paul och Yip till rätta och nu känner de sig verkligen som hemma.

[La belle histoire] Vivant durant des années dans une caravane en Angleterre, ils réalisent leur rêve en achetant un...

Pubblicato da Outrouverquoiacaen su Venerdì 29 luglio 2022

"Det var så spännande att veta att denna historiska plats äntligen var vår - sa de - Vi hade verkligen tur." Deras planer för framtiden är verkligen stora och intressanta: de har beslutat att de inom några år kommer att förvandla den platsen till ett lyxigt turistmål. Ett underbart projekt som, om det skulle gå igenom, skulle vara värt mycket mer än de 26 000 euro som investerats för köpet av hela La Buslière.

Vi vill bara önska dem lycka till!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack