En 9-årig flicka blir inte bjuden av sina kamrater: "Hon är för tjock, ful och fattig" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 9-årig flicka blir inte bjuden av…
En flicka brister ut i tårar när hon ser att alla skolkamrater är närvarande den dagen hon blir adopterat En polishund på sin första arbetsdag hittar en kvinna som tappat bort sig tillsammans med sitt barn

En 9-årig flicka blir inte bjuden av sina kamrater: "Hon är för tjock, ful och fattig"

Av sofia
1.420
Advertisement

Tyvärr lär sig vissa barn redan från tidig ålder vad det innebär att hantera människors ondska. Vi pratar framförallt om alla mycket unga offer för mobbning och barn som blir utfrysta, en behandling som ingen förtjänar från andra människor då dessa beteenden kan sätta djupa spår i en människa.

Även om det idag finns en ökad medvetenhet om frågan än tidigare, är mobbning fortfarande ett mycket vanligt fenomen. Vi inser detta när vi läser historier som den vi nu ska berätta för dig, där en tjej på bara 9 år blev utesluten på grund av sitt utseende. Hennes mamma ville göra berättelsen känd och gnista en startade en het debatt på nätet.

"För dum, för fet, för ful, för fattig, för högljudd, vild och rörig." Om du tror att en grupp barn inte kan säga sådana elaka saker, kanske för att vi ser på barn som "oskyldiga" och "ofarliga", har du tyvärr fel. Nicoles dotter som är 9 år, blev inte inbjuden för att umgås med andra barn exakt av dessa hemska skäl och de agerade på ett mycket elakt sätt och retade henne.

Den lilla flickan var inte bara tvungen att hantera det faktum att hon blivit avvisad, men sårades även djupt av de kommentarer som gjordes om henne. Även om en förälder kan göra sitt bästa för att trösta och uppfostra ett barn som blir mobbat, kommer retandet och förolämpningarna alltid att sätta spår hos offren. Därför har Nicole beslutat sig för att förklara för resten av världen vad som hänt, på bloggen Love What Matters, som utan filter beskriver det onda som barn kan göra mot sina kamrater.

"Vid 9-års ålder lär hon sig redan hur det känns när världens negativitet krossar ditt hjärta", skrev hon. "Vi som föräldrar måste radera hat och odla förtroende och styrka i våra barns hjärtan." Med dessa och andra starka ord skrev Nicole en viktig och sanningsenlig sida om kampen mot mobbning. Att höja sin röst och uttrycka sin åsikt är också av grundläggande vikt i dessa sammanhang.

Advertisement

Inget barn bör någonsin bli offer för liknande situationer och alla kan på sitt eget lilla sätt göra något för att förbättra situationen och bekämpa dem som tror att de kan trycka ner andra enbart för feg personlig tillfredsställelse.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack