En hund blir skadad och fast i ett berg, men en grupp modiga människor erbjuder sig att rädda henne - TittaPaVideon.se
x
En hund blir skadad och fast i ett berg,…
Varje gång sonen är på sjukhus för sin kemoterapi dansar den här pappan på parkeringen för att visa sin närhet De hittar en hund med ett rörande budskap runt halsen och bestämmer sig för att ge den ett helt nytt liv

En hund blir skadad och fast i ett berg, men en grupp modiga människor erbjuder sig att rädda henne

09 Oktober 2020 • Av sofia
522
Advertisement

Ofta kommer den största och viktigaste hjälpen från dem som inte förväntar sig det ifrån. Alla som har haft turen att ha en hund vid sin sida vet hur dessa djur kan bli oskiljaktiga följeslagare i livet, riktiga familjemedlemmar för vilka man skulle kunna göra vad som helst.

Det är därför normalt att deras ägare blir oroliga när de är i fara, precis som Amanda gjorde när Louie, hennes chokladbruna labrador, blev fast i ett bergsområde efter att ha blivit skadad. Tack vare en grupp främlingar lyckades dock kvinnan krama om sin hund igen.

via: CTV News

Hunden var på promenad med Janessa, Amandas dotter, i de bergiga områdena i British Columbia i Kanada. När flickan återvände hem hade hon tyvärr inte hunden med sig då den stackars hunden hade blivit skadad och hon inte hade kunnat ta den med sig på vägen ner igen på grund av att den vägde för mycket. Amanda bad sedan en lokal vandringsförening om hjälp. Svaret var dock en besvikelse, de hade inte för avsikt att rädda ett djur.

Amanda var mer beslutsam än någonsin att få sin hund i säkerhet och lade upp sin vädjan om hjälp på Facebook, där hon hopades att någon skulle hjälpa henne att rädda hennes älskade Louie, fast i bergen och skadad, hon erbjöd till och med kontant belöning. Det dröjde inte länge förrän något oväntat hände. Lokalbefolkningen, tillsammans med många vandrare, svarade omedelbart och organiserade tillsammans en räddningsoperation.

Advertisement

Tillsammans med Janessa gav sig gruppen främlingar upp på berget där den stackars hunden var fast. Med stor ansträngning lyckades de få ut hunden ur den svåra situationen hon befann sig i och bar sedan hem henne. Operationen var inte alls lätt, med tanke på hundens vikt och den ojämna vägen, så pass mycket att räddarna riskerade att falla flera gånger.

När Louie väl var i säkerhet var hon tvungen att tillbringa flera dagar på sjukhus. Hon var uttorkad och skadad, men lyckligtvis lyckades läkarna som tog hand om henne få henne att uppnå full styrka. Louies familj kommer utan tvekan alltid att vara tacksam gentemot de vandrare som med sin osjälviska anda och mod erbjöd sig att hjälpa dem i denna svåra situation. Visst är det här en av de berättelserna som lyckas få oss att le och ger oss hopp bland alla negativa nyheter.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack