Mamman bestraffar honom, han fyller sin ryggsäck med leksaker och bestämmer sig för att rymma hemifrån - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Mamman bestraffar honom, han fyller…
Den här tjejen lider av en sällsynt vattenallergi och varje gång hon tvättar sig måste hon ta läkemedel En flicka brister ut i tårar när hon ser att alla skolkamrater är närvarande den dagen hon blir adopterat

Mamman bestraffar honom, han fyller sin ryggsäck med leksaker och bestämmer sig för att rymma hemifrån

Av sofia
1.673
Advertisement

Många av oss vet mycket väl att familjelivet, med ett eller flera små barn, inte alltid är lätt att hantera. När ett barn kommer och kanske följs av ett annat, är missnöje och konflikt alltid runt hörnet. I verkligheten är detta helt normalt. Barnen växer, utvecklar sina behov och personligheter vilket gör att det är normalt att de kan vara retsamma, irriterande och envisa ibland.

Den 5-åriga huvudpersonen i den roliga berättelsen som vi nu ska dela med dig handlar om just detta. En pojke som inte hade uppfört sig väl med sin lillebror blev tillrättavisad av sin mamma. Som svar bestämde han sig för att han hade fått nog och att han från och med den stunden skulle vara mer "självständig" och packade därför sina väskor för att lämna hemmet...

I en video som filmats av samma mamma kan vi tydligt se barnet med ryggsäcken på axlarna, fylld med leksaker och gosedjur, det beslutsamma, arga ansiktsuttrycket och viljan att "lämna" huset för att starta ett nytt liv. Mamman, som såg det hela, kunde inte låta bli att filma och få honom att tänka om med en dialog som är både söt och rolig.

När pojkens mamma skällde på honom för att han fått sin yngre bror att gråta, slutade han inte och tyckte att det var roligt. Som svar sattes han i timeout och vid den tidpunkten beslutade han att han var tvungen att lämna hemmet... Ett kanske lite förhastat beslut för en kille på bara fem år. Hans mamma kunde inte låta bli att be om en förklaring när hon hittade honom vid ytterdörren. 

"Är du på väg ut? Varför går du? Hur kommer du att tjäna pengar och komma till skolan? Och var kommer du att bo?" frågade hon honom. Pojken, som uppenbarligen inte hade funderat ordentligt över alla konsekvenser som denna "flykt" hemifrån skulle få, pausade ett ögonblick för att fundera över de saker som hans mamma frågade honom.

Den lilla pojken svarade medan han knappt kunde hålla tillbaka tårarna, att han skulle använda sina besparingar, det vill säga 4 dollar, att han inte längre skulle gå på dagis och att han skulle bo i en släpvagn. "Och maten då? Vem ska laga den åt dig? Dina vänner då? Du måste ju ta farväl av dem". Vid den punkten sprack något i barnets "perfekta" plan.
 

Advertisement

När han kom på att han skulle sakna sina klasskamrater och att ingen skulle tillaga de läckra måltiderna han var van vid började han backa och återvände slutligen till sitt rum. Genom att ge upp lite av sin underhållning slutade han behandla sin lillebror illa och beslutade att det skulle vara bättre att stanna hemma med sin familj. Videon, som blev viral på webben, är verkligen bedårande, precis som detta barn, en mycket ung "rebell" som till slut kom på bättre tankar!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack