Den här mannen gråter av lycka när han lyckas rädda sin hund som fastnat i ett rävgryt - TittaPaVideon.se
x
Den här mannen gråter av lycka när…
Att älska någon som är född i Tvillingarnas tecken innebär att bli en bättre människa Att ha en son i hemmet är som att ta hand om en prins för resten av livet

Den här mannen gråter av lycka när han lyckas rädda sin hund som fastnat i ett rävgryt

01 December 2019 • Av sofia
4.891
Advertisement

Vi har ofta pratat om hur stark bandet mellan människor och hundar är. Dessa husdjur anses i många fall vara riktiga vänner, familjemedlemmar, grundläggande komponenter att dela glädje, sorg och kärlek med.

Det säger sig självt att det kan vara mycket svårt att förlora en hund. Känslan av tomhet och ångest driver oss till att göra allt för att hitta den och få hem den säkert. Även en vuxen, stark och mogen man, kan när han återfinner sin förlorade hund, bli överväldigad av glädje på det mest oväntade sättet.

via: Essex Live

Detta är fallet med Alan Whitton, den 49-åriga brittiska mannen från Redbridge, som haft sin lilla hund Mitzi, en charmig Jack Russell Terrier, i ungefär ett år. Under en av deras vanliga morgonpromenader försvann Mitzi plötsligt. Alan förstod genast att det skulle vara ett svårt åtagande att återfinna henne och av denna anledning tog han sociala medier till hjälp för att be om hjälp från alla som kunde ha sett hans hund.

En situation som utan tvekan är förödande och som förvandlades till en riktig mardröm när mannen såg att hunden trots det ständiga sökandet var spårlöst försvunnen. Efter två dagar utan Mitzi började Alan förlora hoppet om att hitta henne.

Ever seen a grown man cry?

Pubblicato da Alan Whitton su Venerdì 22 novembre 2019

Det var emellertid då han fick samtalet från en man som hade lagt märke till att hans hund ständigt sniffade vid ett rävgryt. Så Alan tog sig genast dit och började ropa på Mitzi och försöka locka till sig hennes uppmärksamhet med sina leksaker. Den lilla hunden visade tecken på sin närvaro så Alan och de andra människorna som var med började gräva.

Det ögonblick då Alan lyckades omfamna sin Jack Russell filmades av de som var närvarande på platsen där hon hittades och reaktionen från mannen är mycket stark. Han kände sig bokstavligen känslomässigt överväldigad av lycka och kärlek till sin lilla hund. Det är riktigt rörande bilder och vi hoppas att de för Alan bara blir minnet av en dålig upplevelse som fick ett lyckligt och oväntat slut.

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack