De hittar en övergiven liten hund inne på toaletten på en flygplats tillsammans med ett rörande brev: "Ta hand om honom"

av sofia

18 April 2022

De hittar en övergiven liten hund inne på toaletten på en flygplats tillsammans med ett rörande brev: "Ta hand om honom"
Advertisement

Att tvingas välja mellan din egen och ditt husdjurs säkerhet är en mycket orättvis situation, vilket får oss att reflektera över vissa människors svåra levnadsvillkor. Berättelsen om Chewy, en 3 månader gammal hund som övergavs av sin matte på en flygplats, berättar om just denna svårighet. Den lilla hunden hittades bredvid ett brev där hans matte förklarade hur hon tvingades göra denna extrem gest: hon älskade sin hund, men hennes pojkvän misshandlade honom i en sådan utsträckning att kvinnan tvingades överge honom i hopp om att han skulle hitta ett bättre hem.

via Today

Pictures form his very first day....he instantly bonded with his human foster sister 💜

Pubblicato da Connor and Millie's Dog Rescue CMDR su Domenica 1 luglio 2018

Lilla Chewy hittades av en säkerhetsvakt inne på toaletten på den internationella flygplatsen "McCarran" i Las Vegas. Hunden åtföljdes av ett mycket rörande handskrivet brev: "Hej! Jag heter Chewy. Min ägare har levt i ett osunt förhållande och hade inte råd att betala för min flygbiljett. Hon ville inte lämna mig med hela sitt hjärta, men hon hade inget annat val. Under ett gräl sparkade min ex-pojkvän till min hund, som nu har en stor knöl på huvudet. Troligtvis behöver han veterinärvård. Jag älskar Chewy så snälla älska honom och ta hand om honom även ni."

Flygplatsvakten ringde omedelbart föreningen "Connor and Millies Dog Rescue", specialiserad på vård av äldre hundar eller valpar som har drabbats av trauma. Lilla Chewy fördes i säkerhet och fick omedelbart all nödvändig medicinsk behandling. Valpen, som endast var 3 månader gammal, visade sig vara vid utmärkt hälsa även om man misstänker att det han drabbats av på grund av ägarens ex-pojkvän har varit väldigt traumatiskt för hunden. Föreningens volontär som tog hand om honom ville berätta för människor på internet om Chewy, framför allt för att nå ut till hans matte och få henne att veta att hunden är i trygga händer: "Jag försöker sprida nyheten för att låta henne få veta att hunden är i säkert förvar".

Advertisement

Hey Vegas!! Chewy here🐾🐾 Is everypawdy done makin' all that loud noises and being silly??? Sounded scary like. Anyhoo:...

Pubblicato da Connor and Millie's Dog Rescue CMDR su Mercoledì 5 luglio 2017

Trots traumat som Chewy drabbats av visade sig denna lilla vovve vara en tillgiven valp, som inte är rädd för någonting, inte ens fyrverkerier: "Man förstår att det är en hund som har fått kärlek", berättar volontären som tog hand om den.

Tyvärr är Chewys berättelse inte ett isolerat fall: ofta riktar sig de som vill ha en osund kontroll över en relation också mot sin partners husdjur. Det är alltså i dessa fall som våld i hemmet drabbar både djur och människor. Låt oss hoppas att vi slipper bevittna fler sådana här situationer!

Advertisement