En man ser en liten hund instängd i bilen under solen: han räddar den genom att slå sönder fönstret med en yxa - TittaPaVideon.se
x
En man ser en liten hund instängd i…
Den här flickan är bara 5 år gammal man har redan blivit förklarad som Hon tappar minnet efter en olycka: han står vid hennes sida varje dag för att hjälpa henne att minnas igen

En man ser en liten hund instängd i bilen under solen: han räddar den genom att slå sönder fönstret med en yxa

16 Augusti 2020 • Av Emma Fisone
10.219
Advertisement

Även om vissa saker borde vara självklara för alla och mycket lätta att förstå, verkar det som att en del personer är så ytliga, oförsiktiga och oansvariga att de inte inser att deras beteende innebär en risk för oskyldiga varelsers liv.

Tänk er er bil under solen en brännande het sommardag i temperaturer som går väl över 30°C. Hade det någonsin slagit er att stilla spendera tid där inne, och med stängda fönster dessutom? Svaret är såklart nej, men det finns de som, dessvärre, inte förstår att detta även gäller deras hundar. De stänger in dem i bilen och djuret riskerar att gå ett riktigt hemskt slut till mötes. Men tur nog, så finns det ibland någon som inser detta och handlar med mod, som mannen vi ska berätta om här.

via: The Sun

Vi befinner oss i Berkshire, England, mer specifikt en parkeringsplats vid ett köpcentrum. Det är här som Samantha Heaver filmade en scen som, på få timmar, blev viral på nätet runt hela världen och bör få oss att reflektera kring de rätta beteendena att tillämpa i dessa situationer.

Personer på platsen märkte att det satt en Yorkshire Terrier i baksätet på en bil vid rastplatsen. Det var uppenbart att hunden inte mådde bra. Orsaken? Den var instängd i bilen med stängda fönster under den kokande solen i en utomhustemperatur på över 34°C, som inne i bilen blir ännu varmare. Minuterna gick och ingen öppnade bilen för den stackars hunden, så mannen valde slutligen att skrida till handling.

Med en yxa i handen, närmade han sig det främre bilfönstret och slog till det hårt och, efter några försök, gick glaset sönder och det olyckliga djuret kunde äntligen få lite luft. Miljön där inne var inte alls den bästa, men tur nog kunde hunden räddas och blev sedan genast anförtrodd två stycken poliser i närheten, som skickade den till en veterinär för nödvändiga kontroller.

Advertisement

Bilägaren fick böta och många användare på nätet hyllade mannen med yxan som faktiskt hade räddade livet på den stackars lilla hunden. Vi kan bara hoppas på att dessa händelser, som blir offentligt kända, kan bidra till att uppmärksamma alltfler kvinnor och män på detta. Det verkar som att de ibland tror att hundarna bara är accessoarer.

Pubblicato da Samantha Heaver su Lunedì 10 agosto 2020
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack