x
"Familj sökes" 5 syskon ber om att…
En pojke ser sin styvmamma i brudklänning för första gången och börjar gråta av glädje En adopterad kvinna hittar sin pappa efter 24 år och får reda på att de arbetar för samma volontärförening

"Familj sökes" 5 syskon ber om att få bli adopterade tillsammans av en kärleksfull familj

09 September 2020 • Av sofia
126.417
Advertisement

Den äldsta är 11 år, den yngsta är 2, men alla fem letar desperat efter en familj som kan adoptera dem, så länge de alla får bo tillsammans under samma tak. Detta är den speciella begäran från 5 syskon i Kansas City, som bestämde sig för att gå samman och skriva ett brev som äntligen skulle kunna övertyga någon familj att adoptera dem och publicerade det i Kansas City Star. Svaren, som var tusentals från hela landet, dröjde inte länge.


Artikeln i Kansas City Star presenterar först de 5 små syskonen: Bradley (11 år), Preston (10 år), Layla (8 år), Landon (6 år) och Olive (2 år) och beskriver dem sedan en efter en:

"Bradley, musikälskaren, är 11 år gammal. Han är lite blyg och lugn, men de som känner honom säger att han är respektfull, söt och snäll. Han är säker på sina matematiska och naturvetenskapliga färdigheter och älskar en bra fotbolls- eller basketmatch.

Preston, 10, är ​​en djurälskare och utomhusentusiast. Han älskar att fiska och utforska när vädret tillåter. Han samlar på Pokémon och gillar att spela tetherball på bakgården.

Layla, 8, älskar hiphopdans, är snäll och omtänksam och har planer på att rädda sjuka eller skadade djur när hon växer upp. Hon arbetar hårt i skolan och skaffar lätt nya vänner. Hon älskar sporter som baseball och volleyboll.

Landon, 6, vill bli gymnastiklärare när han växer upp. Han älskar att tävla med sina bröder och samla på Pokémonkort. Han anser sig vara en snabb löpare och en hård arbetare. Han älskar också att vara utomhus och gillar äventyr.

 

Sist men inte minst finns det 2-åriga Olive. Hon är en mästare på att göra alla saker som 2-åringar gör. När hon är lugn nog älskar hon att kramas och gosa."

Artikeln fortsätter sedan berätta hur mycket dessa syskon älskar att gå i kyrkan, spela fotboll, samla och jaga Pokémon och dansa hiphop, men det de älskar mest är definitivt att vara tillsammans och leva under samma tak som en kärleksfull familj.

Eftersom annonsen som publicerades i den lokala tidningen fick mer än 1 500 svar från familjer som var intresserade av att adoptera dem är vi säkra på att de fem syskonen inte kommer att behöva vänta länge för att se sin livsdröm förverkligas!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack