Man och hustru firar 60-års bröllop och har på sig likadana kläder som de hade när de gifte sig - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Man och hustru firar 60-års bröllop…
En svart katt charmar alla med sitt gulliga utseende, hon hittades ensam i en övergiven gränd

Man och hustru firar 60-års bröllop och har på sig likadana kläder som de hade när de gifte sig

Av sofia
571
Advertisement

Stabil och bestående kärlek, en som motstår tidens gång och livets många svårigheter, är ofta svår att finna. Det är alltmer sällsynt att möta par som representerar den och visar för hela världen att du med lojalitet, hängivenhet, tålamod och uppriktighet verkligen kan gå väldigt långt. Självklart alltid vid sidan av den personen du älskar.

Marvin och Lucille, makarna som är  huvudpersoner i historien som vi nu ska berätta, har haft turen att leva så här i 60 långa år. 21900 dagar tillsammans, som de valde att fira på det mest minnesvärda sättet, det vill säga genom att göra en vacker och rörande fotografering, som nästan in i minsta detalj replikerade deras speciella dag.

via: Metro

Marvin var 29, Lucille var 22. Mellan dem var det kärlek vid första ögonkastet och efter förlovningen bestämde de sig för att gifta sig och tillbringa sina liv med varandra. Sex årtionden senare, nästan 90 år gamla, är ​​de fortfarande tillsammans och visar hela världen att vissa förhållanden verkligen är stabila och oförstörbara.

De minns fortfarande mycket väl dagen då de gifte sig. De var unga och spända och i sinnet lever alla detaljer om den händelsen fortfarande och är närvarande. Så pass mycket att de, för att fira 60 års äktenskap, bestämde sig för att återskapa sitt bröllop in i minsta detalj. Naturligtvis är de inte ungdomar längre, men varför inte klä sig som de gjorde då?
 

Med detta i åtanke bar Marvin en svart smoking som liknade den vid hans bröllop, medan Lucille sydde sin "nya" spetsbröllopsklänning för hand, baserad på den ursprungliga. På en äng i Nebraska fotograferade de, mer förälskade än någonsin, av den professionella fotografen Katie Autry och poserade på bilder fulla av känslor.

Det hela var mycket likt bröllopet som hölls när de båda var i tjugoårsåldern och Marvin och Lucille var glada över att få dela sin historia med omvärlden.

Advertisement

"Vi kom båda från bondefamiljer - sa de - och vi hade samma mål i livet. Från första dagen trodde vi att vårt äktenskap skulle vara för evigt. Trots diskussioner och meningsskiljaktigheter var vi ändå alltid på samma spår".

Ja, för kanske är en grundläggande lärdom som detta par kan förmedla att det är helt normalt att diskutera, konfronteras och ha meningsskiljaktigheter och att det ofta hjälper till att stärka ett förhållande och göra det mer konstruktivt.

Dessa underbara äldre människor är ett perfekt bevis på det faktum att det att stötta varandra och ha en god kommunikation verkligen är viktiga saker i livet. Vi kan säkerligen lära oss mycket av dem och  önska dem många fler lyckliga dagar tillsammans och att se dem stråla av glädje när de firar sin långvariga kärlek sprider verkligen lycka.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack