2 papegojor konverserar med varandra och deras röstlägen och gester ser nästan mänskliga ut - TittaPaVideon.se
x
2 papegojor konverserar med varandra…
En svart katt charmar alla med sitt gulliga utseende, hon hittades ensam i en övergiven gränd 15 hundar som är så söta att de lyckades värma även de kallaste av hjärtan

2 papegojor konverserar med varandra och deras röstlägen och gester ser nästan mänskliga ut

10 September 2020 • Av sofia
13.931
Advertisement

När vi tror att vi har sett eller hört nästan allt, säkra på att vi, tack vare internet, kan lära känna en stor del av världen på ett ögonblick och att allt bara är ett klick bort, kommer det ständigt nytt material för att överraska oss.

Fenomen, nyheter, roliga videor och intressant fakta, webben är verkligen full av allt möjligt och det är också tack vare internet som vi kan lära känna de mest otroliga sidorna av naturen och de djur som befolkar den. Det finns många charmiga varelser precis som de två papegojorna vi nu ska visa dig. Ett fågelpar som fångats på video mitt i vad som verkar vara en härlig konversation, med toner, gester och sätt som praktiskt taget verkar vara... mänskliga!

Ibland sägs det att vissa djur, på grund av deras beteende som liknar vårt, bara saknar ordet. Ingenting är mer sant om vi iakttar dessa söta papegojor som, precis som om ingenting hade hänt har börjat "prata" med varandra. Naturligtvis säger de inget förståeligt, men lyssna noga på dem, påminner inte deras tonläge, pauser och gester om en konversation mellan två människor med frågor och svar?

Konversationen de har är riktigt rolig. Papegojorna tittar på varandra, "pratar", väntar på sin tur och verkar till och med ge varandra ömma pussar. Det är ingen tillfällighet att videon med deras lilla konversation snabbt blev populär på nätet och fick tusentals likes och tusentals delningar, reaktioner och kommentarer. Vad tycker du om det här lilla samtalet fåglar emellan?

Advertisement

Skriv en kommentar

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack