En kvinna begär skilsmässa från sin man för att han inte bråkar med henne: "Han älskar mig för mycket, jag känner mig kvävd" - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En kvinna begär skilsmässa från sin…
Säg farväl till fläckar och avlagringar - hur man gör rent sin toalett med En pojke ser sin styvmamma i brudklänning för första gången och börjar gråta av glädje

En kvinna begär skilsmässa från sin man för att han inte bråkar med henne: "Han älskar mig för mycket, jag känner mig kvävd"

Av sofia
815
Advertisement

Det sägs ofta att det att diskutera och ha hälsosamma och konstruktiva samtal i ett förhållande hjälper till att göra relationen mer lycklig, stabil och mer långvarig. I själva verket är det alltid bra att hålla "flamman" vid liv i vardagen och kanske ibland påpeka för partnern vad som känns fel och försöka lösa meningsskiljaktigheterna tillsammans.

Huvudpersonen i berättelsen som vi nu ska dela med er har emellertid börjat betrakta det faktum att hon och hennes man alltid kommer överens som ett problem och har därför ifrågasatt förhållandet till sin man på grund av... att de inte bråkar! Om du tycker att det låter konstigt kan vi dock lova dig att detta är en sann historia och att denna något "krigiska" fru till och med har gått till domstol för att be om skilsmässa.

via: jagran.com

"Hjälpsam, kärleksfull, full av uppmärksamhet, alltid tillgänglig för att tillfredsställa alla förfrågningar och önskningar samt tillmötesgående"  så här beskrev en indisk kvinna sin make som under 18-års äktenskap aldrig bråkat med henne.

Om det för en kvinna ofta är en omöjlig dröm att ha en sådan man vid sin sida, var mannens beteende helt enkelt oacceptabelt för den här kvinnan. För mycket kärlek och för mycket harmoni gjorde att hon tröttnade och därför bestämde hon sig för att vända sig till sharia-domstolen i Sambhal för att skilja sig från mannen.

En sådan begäran var minst sagt förvirrade. Domstolen hade de aldrig tidigare fått in en sådan begäran och allt blev ännu mer speciellt när kvinnan berättade detaljerna. "Jag ville bråka med honom" ska hon tydligen ha sagt "han har aldrig skrikit på mig eller gjort mig besviken, jag känner mig kvävd av att leva i en sådan miljö"

image: Pixabay

Detta är verkligen ovanliga skäl för att begära skilsmässa, med tanke på att skälen för att dela på sig, för många par, är för många konflikter och situationer där man och hustru inte kommer överens om praktiskt taget någonting. Det är därför kanske inte så kontisgt att kvinnans begäran avvisades och bedömdes som ganska "oseriös" och utan någon konkret grund.

Mannen ville förmodligen bara vara en bra make och utan tvekan agerade han med de bästa avsikterna och var alltid tillgänglig, förstående och generös. När allt kommer omkring är det svårt att kritisera honom för detta, men en sak som är säker är att ingen av parterna i ett stabilt förhållande bör följa den andra helt, eftersom risken är att man förlorar sin egen identitet. Kanske är det just detta som den indiska kvinnan inte gillade och allt som återstår är att hoppas... på lite mer diskussioner mellan henne och hennes man!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack