Det här paret sträver efter ett absurt mål, hon vill bli den fetaste kvinnan i världen - TittaPaVideon.se
x
Det här paret sträver efter ett absurt…
Den här tjejen lyckades gå ner 240 kg och avslutade en Pappan ber henne att inte avslöja att han jobbar som gatustädare, hon visar alla ett foto fullt av kärlek och stolthet

Det här paret sträver efter ett absurt mål, hon vill bli den fetaste kvinnan i världen

07 September 2020 • Av sofia
1.964
Advertisement

Skönhetsideal är något mycket subjektivt och allt annat än "standard". När allt kommer omkring är det kanske det som gör vår värld och människorna runt omkring oss intressanta och kanske hjälper detta även oss att övervinna många fördomar. Det finns dock saker som objektivt sett är mycket svåra att acceptera, antingen för att de är väldigt bisarra eller för att de är farliga eller fula att titta på.

Tänk att den här 27-åriga tjejen tillsammans med sin 25-åriga pojkvän plötsligt bestämmer sig för att bli... den fetaste kvinnan i världen och strävar efter detta mål som att det vore hennes högsta önskan självklart med sin pojkväns hjälp. Även om detta kan verka absurt så är det faktiskt en sann historia. Hon heter Monica Riley och hennes mål har länge varit att nå 450 kg!

image: lcyz/Youtube

Vem sa att smal är synonymt med vackert? För dessa två ungdomar verkar det vara motsatsen. I Monica Rileys fall har övervikt emellertid blivit en riktig dröm, en önskan att uppfylla till varje pris. Och vi pratar inte bara om några extra kilon, utan om ett tillstånd av patologisk fetma och därför samtidigt farligt.

image: lcyz/Youtube

Tjejen, som även har arbetat som modell, nådde en vikt på 300 kg, men bestämde sig för att det inte räckte. För att bli den fetaste av alla var hon tvungen att nå 450 kg och praktiskt taget inte längre kunna röra sig. Faktum är att en sådan vikt gör det nästan omöjligt att utföra även de mest grundläggande rörelserna och vi behöver väl knappast förklara vilka hälsorisker som är förknippade med en sådan önskan.

Advertisement
image: lcyz/Youtube

Den unga pojkvännen Sid bestämde sig, istället för att avskräcka henne från något såpass farligt, för att hjälpa henne. När han kunde hjälpte han henne att få i sig sin "dos" på 8000 kalorier om dagen och lagade fet mat åt henne så att siffran på vågen kunde fortsätta att stiga. Monica behövde hjälp med att göra nästan allt, även de enklaste sakerna och detta var en källa till stor tillfredsställelse för paret.

Monica och Sids bisarra projekt fortsatte tills hon blev gravid, en händelse för vilken hon tvingades stoppa sin vandring mot extrem fetma för att kunna föda sin dotter på ett säkert sätt. En berättelse som verkligen får oss att reflektera över alla de konstigheter som människan är kapabel till... Allt som återstår är att hoppas att Monica inte kommer att låta sig övertygas igen av en sådan absurd önskan och riskera sin hälsa.

image: truly/Youtube
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack