En flicka brister ut i tårar när hon ser att alla skolkamrater är närvarande den dagen hon blir adopterat - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En flicka brister ut i tårar när hon…
Mamman bestraffar honom, han fyller sin ryggsäck med leksaker och bestämmer sig för att rymma hemifrån En 9-årig flicka blir inte bjuden av sina kamrater:

En flicka brister ut i tårar när hon ser att alla skolkamrater är närvarande den dagen hon blir adopterat

Av sofia
3.679
Advertisement

Den som finner en vän finner en skatt. Ett ordspråk som döljer en stor sanning, för även när vi tvingas möta de största motgångarna i vårt liv eller när vi känner oss extra ensamma, vet vi att det alltid kommer att finnas en person som kommer att sträcka ut sin hand för att hjälpa oss, kosta vad det kosta vill. En sak som de små systrarna Selah och Skye Scott vet mycket väl, som sedan 2018 har anförtrotts två människor vid namn Suzanne och Colt, i väntan på officiell adoption.
 

Suzanne och Colt Scott tog hand om de två systrarna Selah och Skye i juni 2018 i avvaktan på en dom som skulle ha formaliserat adoptionen eller inte. Utbrottet av den globala pandemin från Covid-19 bromsade sedan ytterligare hela den byråkratiska processen, vilket gjorde paret Scott mycket nervösa vid domstolsförhandlingen. De trodde att domaren skulle ha avvisat deras begäran av adoption för dessa två små systrar.

Men då hände ett mirakel, dussintals människor kom in i rättssalen den dagen för att stötta adoptionen. De var Selah Scotts skolkamrater, tillsammans med sina föräldrar som absolut inte ville lämna sin vän ensam i ett så avgörande ögonblick.

Advertisement

När Selah insåg vad som hände bakom henne kunde hon inte hålla tillbaka känslorna och började gråta. Fostermamma Suzanne berättar: "Det var det sötaste vi någonsin sett. Hon började gråta och barnen satt i jurybåset. Hon täckte ansiktet med båda händerna och kunde inte titta upp för att hon grät så mycket!"

Lyckligtvis var Selahs befriande gråt tillräckligt för att uppfylla de två små systrarnas dröm och nu har Selah och Skye officiellt adopterats av paret Scott och bor under samma tak med sina nya syskon Ryder, Sydney och Jett!

En vacker historia med ett lyckligt slut som verkligen rörde alla och som inte skulle ha haft det här söta slutet om det inte hade varit för stödet från lilla Selahs klasskamrater den dagen i rättssalen.

Länge leva vänskapen och vi önskar hela familjen Scott en fantastisk framtid!

Advertisement
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack