Han är 110 år och hon är 104, de är officiellt det äldsta paret i hela världen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
Han är 110 år och hon är 104, de…
En adopterad kvinna hittar sin pappa efter 24 år och får reda på att de arbetar för samma volontärförening 13 katter som valt att somna på de allra roligaste platserna och i de konstigaste ställningarna

Han är 110 år och hon är 104, de är officiellt det äldsta paret i hela världen

Av sofia
594
Advertisement

Det äldsta paret i världen har nyligen registrerats officiellt i Guinness Rekordbok. Han har fyllt 110, hon 104 och de gifte sig den 7:e februari 1941 i Ecuador, där de för närvarande bor. En riktigt anmärkningsvärd siffra för båda, men när man lägger ihop deras åldrar blir siffran häpnadsväckande, 214 år och 358 dagar, ett rekord för Julio Cesar och Waldramina, som känner sig hedrade av detta internationella erkännande.

Julio César och Waldramina gifte sig i hemlighet i kyrkan Quito i Ecuador, när deras förhållande inte godkändes av deras familjer, men deras kärlek varade och varar fortfarande 80 år senare.

Vad är hemligheten bakom en sådan långvarig känsla?

Julio César och Waldramina avslöjar sin "hemlighet": "Den kärlek och mognad som vi har haft som par sedan början av vårt äktenskap har gjort det möjligt för oss att känna varandra och växa känslomässigt för att definiera vår framtid. Det var inte lätt för våra släktingar de hade inte ett bra förhållande till varandra, men med tid och tålamod lyckades vi förena dem och blev ett föredöme för de yngre generationerna."

Genom åren har Julio och Waldramina byggt upp en mycket stor familj: 5 barn, 11 barnbarn, 21 barnbarnsbarn och 9 barnbarnbarnsbarn!

Advertisement

Den slutliga lärdomen som Julio César och Waldramina ger oss är: "En enad familj enligt reglerna om kärlek, ömsesidig respekt, hårt arbete och lämplig utbildning baserad på starka familjevärderingar är nyckeln till en sund samlevnad."

Länge leve Julio och Waldramina och grattis till ert fantastiska record!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack