En 13-årig kille kastar sig i en kanal för att rädda en häst och höll upp huvudet på den i en timme - TittaPaVideon.se
x
En 13-årig kille kastar sig i en kanal…
13 katter som valt att somna på de allra roligaste platserna och i de konstigaste ställningarna En kvinna som överlevde sin föredettas våldsamma beteende gifter sig med sin räddare och lär oss alla något viktigt

En 13-årig kille kastar sig i en kanal för att rädda en häst och höll upp huvudet på den i en timme

08 September 2020 • Av sofia
6.462
Advertisement

Kärleken till djur är något som måste odlas redan från tidig ålder - om du har turen att leva i nära kontakt med något husdjur från de första åren av ditt liv, kommer det förmodligen att finnas en betydande skillnad i sättet att bete sig mot andra och ta ansvar. Cameron Martin, en 13-årig pojke, är verkligen en av dessa människor och eftersom han var mycket knuten till sin ponny, missade han aldrig en chans att besöka honom. Men när han kom till gården märkte han något konstigt och insåg att en av hästarna, Domino, inte var på sin vanliga plats. Lyckligtvis befann sig lilla Cameron på rätt plats vid rätt tidpunkt.

via: Metro

Väl framme på gården insåg Cameron att stallpojken som vanligtvis såg efter hästarna inte var närvarande och en av hästarna, Domino, saknades. Hans första tanke var att kontrollera vattendraget som rann längs kanten av gården. Domino var där, fast i det kalla vattnet, efter att ha ramlat. Cameron började skrika på hjälp och tvekade inte med att hoppa i vattnet för att stötta hästens huvud så att den inte skulle drunkna.

Slutligen, efter åtminstone en timmes kämpande, kom det hjälp och flera personer hoppade i vattnet för att hjälpa både Cameron och Domino att komma ur den svåra situationen. De fäste ett rep kring hästens nacke och tack vare en grävmaskins kraft lyckades de dra upp den ur den leriga strömmen.
 

Cameron frös väldigt mycket när hjälpen kom, men var fast besluten att rädda hästen. Lyckligtvis slutade historien på ett bra sätt. Domino har nu återvunnit sin styrka och är återigen i form och varje gång Cameron närmar sig honom verkar han göra ett litet ljud som tack, eller av lycka vid synen av hans lilla frälsare.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack