En kvinna räddar och adopterar en övergiven kattunge, några månader senare får hon veta att det var en puma - TittaPaVideon.se
x
En kvinna räddar och adopterar en övergiven…
Ofta tenderar människor som inte är lyckliga att vara elaka mot andra Låt oss lära våra barn att säga tack, snälla och förlåt så kommer de att vara bättre människor som vuxna

En kvinna räddar och adopterar en övergiven kattunge, några månader senare får hon veta att det var en puma

24 Februari 2020 • Av sofia
9.468
Advertisement

Det kan säkert hända alla att någon gång stöta på en stackars övergiven kattunge på gatan och självklart är det första man instinktivt vill göra att rädda den! Florencia Nobo tvekade inte en sekund när hon fick syn på två kattungar i svårighet, medan hon promenerade runt på gatorna i sin hemstad, i Argentina. Tillsammans med sin lillebror beslutade sig Florencia för att ta med de två kattungarna till en veterinärklinik för att försäkra sig om att de mådde bra. Än så länge var allt normalt, men efter ett par månader hade en av de två kattungarna börjat växa ur  proportion och förvandlades till ett kattdjur som uppenbarligen inte kunde vara en vanlig tamkatt.

Istället för att rädda två kattungar den dagen hade Florencia räddat en... puma!

via: RTE

Av de två kattungarna, en hane och en hona, var det snart bara en kvar. Hanen lyckades överleva och tack vare den vård han fick återhämtade han sig. Efter ett par månader efter räddningen började Florencia märka något konstigt med hennes husdjur. Han växte mer och mer varje dag och hans utseende påminde inte längre om en katts. Flickan åkte tillbaka med katten till veterinärkliniken, där de berättade för henne att det i själva verket inte var en katt som alla andra.

Läkarna på FARA (Fundaciòn Argentina de Rescate Animal) bekräftade att kattungen som räddades månader tidigare i verkligheten var en pumaunge. Kvinnan bestämde sig omedelbart för att ringa ett reservat i Yerba Buena.

 

image: Flor Nobo

En helt otrolig berättelse!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack