Läkarna var skeptiska till deras överlevnad, idag är de fortfarande vänner och har tagit examen - TittaPaVideon.se
x
Läkarna var skeptiska till deras överlevnad,…
12 husdjur som gjort sitt bästa för att imitera andra arter med mycket roliga resultat Lejonpappan möter sin unge för första gången, bilderna är urgulliga

Läkarna var skeptiska till deras överlevnad, idag är de fortfarande vänner och har tagit examen

29 Juli 2020 • Av sofia
1.971
Advertisement

Statistik hjälper människor varje dag, inom praktiskt taget alla områden och sammanhang, att förstå världen bättre. Procentsatser blir ett system för att förstå storleken på ett problem, omfattningen av ett resultat, gränserna och möjligheterna.

Detta är sättet med vilket vi försöker mäta livet för att göra det mindre komplicerat, men individer är inte bara siffror och kan därför slå ut den numeriska faktorn med den mänskliga faktorn.

via: Fox5 News
image: Reddit

Odin och Jordan är bästa vänner sedan tidig ålder. Läkarna gav dem vid födseln bara 2% chans att överleva. Det fanns allvarliga tvivel om deras förmåga att kunna gå. Dessutom fanns det också en allvarlig risk för att de skulle ha levt i ett vegetativt tillstånd om de hade överskridit sju års ålder.

Trots alla förutsägelser lyckades de två pojkarna i juni 2020 ta examen tillsammans. Tom, Odins pappa, berättar hur orolig hans son var för att Covid-19-krisen skulle överskugga deras erövring och tvinga dem att ställa in ceremonin.

image: Reddit

Alla gratulationer som de fick, fick dock alla att ändra sig. Deras berättelse har delats både på nätet och genom traditionella medier. Det är underbart att se deras bilder som barn och sedan som vuxna, sida vid sida som alltid.

Deras existens har verkligen inte varit enkel, men de har alltid kämpat ändå. De har med rätta vunnit sig en plats i världen och i många människors hjärtan. Odin och Jordin har fått beröm för sitt hårda arbete, sitt mod och sin beslutsamhet. De är ett levande bevis på att människor inte bara är ren statistik.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack