En "förälskad" tjur försöker stanna en lastbil med vilken de håller på att köra bort hans älskade ko - TittaPaVideon.se
x
En "förälskad" tjur försöker stanna…
Ekonomiska bröllop - 11 brudar som köpt underbara klänningar utan att spendera en förmögenhet Den här killen lärde sig 12 språk genom att sälja souvenirer till turister, nu studerar han för en bättre framtid

En "förälskad" tjur försöker stanna en lastbil med vilken de håller på att köra bort hans älskade ko

30 Juli 2020 • Av sofia
1.296
Advertisement

Många djur i naturen väljer sin egen partner under en livstid. Bland de mest "trogna" arterna finns till exempel: pingviner, svanar, vargar, örnar, papegojor, späckhuggare, brunbjörnar och ugglor.

Även polygama raser kan dock göra undantag. Detta visar att utöver människor existerar även andra varelser med djupa känslomässiga band som går bortom enkel instinkt.

via: Opindia

Händelsen i fråga handlar om ett mycket speciellt "kärlekspar", en tjur och en ko. Normalt parar sig hanarna med ett antal honor som varierar beroende på flockens storlek. I vilket fall kan denna siffra vara mellan 25 och 50 stycken, med kalvar som därför alla har samma far. Detta är dock inte fallet med Manajamalai, en tjur från en uppfödning i Palamedu i den indiska regionen Tamil Nadu.

En dag tvingades Manikandan, ägare av en tebutik i området, sälja sin ko Lakshmi till ett mejeri på grund av ekonomiska problem. De två djuren hade vuxit upp tillsammans. Så på morgonen när männen kom för att hämta kvigan vägrade Manajamalai släppa henne. Han jagade fordonet i över en kilometer, hindrade deras resa och försökte befria sin partner. Videon av det desperata räddningsförsöket blev snabbt viral.

Advertisement

Bilderna rörde människor så mycket att de började kontakta Manikandan och erbjuda honom pengar för att köpa tillbaka djuret. Nyheterna nådde till och med till vice ordförande för Tamil Nadu, som personligen betalade 40 tusen rupie (ca 4700 kronor) för att köpa tillbaka kon. Nu är de två djuren tillsammans igen och kommer aldrig mer att delas på.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack