Ett föräldralöst kängurudjur kramar om sin gosedjursbjörn för att känna sig mindre ensam - TittaPaVideon.se
x
Ett föräldralöst kängurudjur kramar…
En duva Den här kvinnan förvandlade sitt vardagsrum till en matsal för stadens fattiga barn

Ett föräldralöst kängurudjur kramar om sin gosedjursbjörn för att känna sig mindre ensam

11 Juni 2021 • Av sofia
2.206
Advertisement

Vi behöver alla en kram. Den fysiska närheten från två armar som omfamnar oss och håller oss i ett fast grepp, kanske en person som älskar oss, är ovärderlig och lyckas ofta påverka vårt sinne mer än vad mediciner kan göra. När allt kommer omkring, som vi sa i början, vem har inte åtminstone en gång i sitt liv känt att den behövt en kram? Även djur har detta behov, som den söta vallabyn vi vill berätta om idag...

Den söta vallabyn som du ser på bilden heter Doodlebug och bor på ett djurskyddshem i Northern Rivers-regionen i New South Wales, på den australiska kontinenten. Anledningen till att dessa bilder spreds världen över är mycket tydlig då detta mycket söta pungdjur som är typiskt för det oceaniska området i Australien, har förlorat sin mamma. Man misstänker att den av misstag kan ha fallit från sin förälders pung och av denna anledning plötsligt inte längre haft en mamma där som kunde ta hand om den.

Gilian Abbot, som arbetar med att skydda vildlivet i Australien (WIRES) kom genast till undsättning för denna föräldralösa känguru. Inte bara tog Gillian hand om det moderlösa pungdjuret, utan hon försåg honom med allt hon trodde att han kunde behöva för att få honom att återhämta sig så snabbt som möjligt och lida mindre av ensamheten efter denna plötsliga separation. En lysande idé som Gilian fick var att hänga upp nallebjörnar för föräldralösa djur på det australiska skyddshemmet.
 
Doodlebug blev omedelbart förälskad i en av dessa björnar och ville aldrig skiljas ifrån den vilket framgår tydligt på bilderna som publicerades på Tim Besharas twitter, son till Gillian Abbot.
 
 
Advertisement

Tim berättade följande på Twitter om Doodlebug: "Han tycktes svara på dessa gosedjur på samma sätt som ett barn, de behandlar i princip dessa söta små nallar som om de var deras oskiljaktiga vänner."

Bilderna av Doodlebug som kramar sitt gosedjur har gått rakt in i hjärtan hos miljontals människor runt om i världen. Även vi hoppas precis som alla dem att denna stackars föräldralösa vallaby kommer att kunna finna lyckan i livet och få känna sig lite mindre ensam. Nu finns i alla fall en liten nalle vid hans sida som aldrig kommer att lämna honom!

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack