"Mamma, jag vill ha den!" Ett barn tjatar på sin mamma för att han vill adoptera en katt som han hittat på gatan

av sofia

08 Mars 2021

"Mamma, jag vill ha den!" Ett barn tjatar på sin mamma för att han vill adoptera en katt som han hittat på gatan
Advertisement

Det känslomässiga bandet mellan ett barn och ett djur kan verkligen vara unikt, rörande och extraordinärt. Det är ingen tillfällighet att man ofta till ensambarn eller barn som ofta är ensamma hemma eftersom mamma och pappa är på jobbet, tycker att det är en utmärkt lösning att skaffaen hund eller en katt. Tänk dig att du är barn på nytt, ser en övergiven kattunge på gatan, blir förälskad i den och vill adoptera den till varje pris, precis som den lilla huvudpersonen i denna söta historia som har rört många människor på nätet...

via Cios Castro

Advertisement
Cios Castro/YouTube

Cios Castro/YouTube

Bilderna av detta barn har cirkulerat på nätet sedan de publicerades på YouTube. Den peruanska pojken heter Andrés och fotades medan han bad sin mamma om att få ta med sig en gullig herrelös kattunge hem, men av bilderna att döma verkar det som om mamman inte är överens: "Lämna honom i fred Andrés, det är en gatukatt. Han bor på gatan!"

Men Andrés låter sig inte övertygas av sin mammas ord och gör inget annat än att krama den stackars katten ännu mer och gråta av förtvivlan samtidigt som han ber sin mamma om att få ta med sig den hem: "Stackars liten, jag vill ta med den hem! Jag älskar den!"

Advertisement
Cios Castro/YouTube

Cios Castro/YouTube

Av bilderna på den lilla pojken som bor i Peru att döma, vars video har blivit viral, verkar det som att han desperat ville ha sällskap hemma eller hade en mycket stark önskan om att ha ett husdjur att ta hand om. Det spelade ingen roll att katten var en gatukatt, han skulle ta hand om den, tvätta den, ge den mat, krama den och varför inte, kanske till och med ta med den till veterinären. Men tydligen var mamman av en annan åsikt...

Vi vet inte varför kvinnan försökte avskräcka lilla Andrés från att ta med sig gatukatten hem och inte heller om mamman i slutändan gav efter för sin sons desperata begäran, men allt vi har att säga när vi ser dessa bilder är: Vi är alla på din sida lilla Andres!

Vem av er har inte någon gång känt sig precis som den här lilla peruanska pojken?

Advertisement