7 giltiga anledningar till att klippa med någon utan att behöva ångra det - TittaPaVideon.se
x
7 giltiga anledningar till att klippa…
13 positiva bilder som kan ge dig en bättre start på dagen Efter att ha tagit sin universitetsexamen har denna flicka som nyligen fyllt 14 år dessutom en masterexamen

7 giltiga anledningar till att klippa med någon utan att behöva ångra det

02 Augusti 2020 • Av sofia
3.245
Advertisement

Det händer alla att förr eller senare nå gränsen och inte längre ha tålamod även med de människor man bryr sig om. Det kan vara en människa som har sårat dig, behandlat dig som om att du var värdelös,  plötsligt tagit avstånd eller försvunnit ur ditt liv, utan anledning. Du tog självklart illa upp och grät och led av denna brist, men sedan förstod du att ditt liv måste fortsätta... även utan den personen.

Det finns olika skäl till varför man väljer att göra det med vissa individer och bland dessa har vi valt ut 7:

  • Du vill inte längre bli förolämpad. När en människa talar illa om dig eller säger något stötande mot dig, har du lärt dig vad du måste göra. Du har inte längre en enda minut kvar att slösa bort på en sådan människa, eftersom ditt liv är värdefullt och du måste omge dig själv med människor som vet hur mycket du är värd.
  • Den bidrar inte längre med något till ditt liv. Det handlar inte om att hata och hysa agg gentemot en människa som verkligen inte har behandlat dig väl, utan att erkänna för sig själv att den personen inte tillför något till ditt liv. Du kommer endast att känna likgiltighet.
  • Den får dig att känna dig obekväm. Inte bara har denna människa ofta fått dig att känna dig obekväm, utan har även fått dig att känna en stark känsla av obehag mer än en gång. Allt detta genererar känslomässig stress och därför bestämmer du dig för att du inte längre behöver denna människa i ditt liv.
  • Ibland händer det bara. Ofta tenderar vi att klippa bandet med vissa människor, inte av ondska eller arrogans, problem, stress eller brist på omtanke. Sanningen är att livet helt enkelt förändras, våra mål förändras och vår tid att tillägna andra förändras. Det kallas liv.

 

image: Pxfuel
  • Du vill inte längre ta den personens dåliga skämt. Du behöver inte ta skämt från någon som är respektlös eller beter sig som en idiot med allt och alla hela tiden. Din värdighet har ett högre värde än så.
  • Åsikter kan vara olika, men inte moraliska värderingar. Alla behöver inte tycka likadant, men det är en sak att ha olika åsikter inom vissa områden i livet, en annan är att ha helt olika moraliska värderingar. Klipp med alla de som inte delar dina värderingar.
  • Den uppför sig alltid på samma sätt. Även om alla människor kan göra misstag finns det dock de som aldrig verkar lära sig något av sina misstag och alltid uppför sig på samma sätt. Men det finns en gräns för allt.

Har du också tvingats eliminera någon permanent från ditt liv?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack