En polis tröstar ett 4-årigt barn efter en trafikolycka och håller honom i famnen - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En polis tröstar ett 4-årigt barn…
13 bilder på människor som antagligen aldrig mer kommer att ha sån tur i livet En pappa delar det hemliga meddelandet med vilket hans son alltid lyckas ta sig ur

En polis tröstar ett 4-årigt barn efter en trafikolycka och håller honom i famnen

Av sofia
2.891
Advertisement

En polis i Ecuador blev snabbt känd runt om i världen tack vare en medmänsklig och generös gest i samband med en trafikolycka som inträffade på en stor väg i huvudstaden Quito i den sydamerikanska nationen. Ramon Salazar, en 35-årig polis tröstade en 4-årig pojke som grät oavbrutet efter en bilolycka. Bilderna blev omedelbart virala.

"Jag såg olyckan och en kvinna som behövde hjälp med att komma ut ur bilen, jag kom tillbaka med min första hjälpen-utrustning, men då plötsligt hörde jag gråten från en liten pojken som genast drog till sig min uppmärksamhet" berättar Ramon för media. När polisen såg att kvinnan redan hade fått hjälp, bestämde sig polisen instinktivt för att försöka göra något för lilla Dilan som grät. Tyvärr var pojken inte därifrån och pratade inte spanska, men när det gäller empati, solidaritet och känslor finns det inga hinder och bara ett språk talas, solidaritetens språk.

"Jag lindade in honom i filten, kramade honom och försökte trösta honom." Det fanns ingenting Ramon kunde göra just då förutom att lugna barnet som ropade om hjälp. Ramon plockade sedan fram telefonen och gjorde det han skulle ha gjort ifall det varit hans son.
 

För Ramon, som också har en 4-årig son och arbetar som polis i Quito sedan 15 år tillbaka, var det som att hjälpa sitt eget barn. Precis efter olyckan höll han honom i ett fast grepp och distraherade honom med en rolig video på sin mobiltelefon. Gesten gick uppenbarligen inte obemärkt förbi och bilderna blev snabbt populära på nätet och till slut gratulerade till och med stadspolisstyrelsen Ramòn för hans enkla men fantastiska gest.

Bra jobbat Ramòn som tröstade detta barn i ett mycket känsligt ögonblick!
 

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack