En singel homosexuell man lyckades adoptera en flicka som hade levt ensam i 1 år på ett sjukhus - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En singel homosexuell man lyckades adoptera…
En man byggde ett jättesmalt och högt hus för att hindra sin bror från att njuta av havsutsikten Lavendellemonad, en uppfräschande dryck som håller ångest och stress på avstånd

En singel homosexuell man lyckades adoptera en flicka som hade levt ensam i 1 år på ett sjukhus

Av sofia
5.874
Advertisement

Pablo Fracchia är en beundransvärd människa som har ägnat hela sitt liv åt att hjälpa andra, särskilt de som inte har haft speciellt mycket tur i livet. Den 36-åriga mannen har alltid arbetat tillsammans med välgörenhetsorganisationer och har alltid  hjälpt till i områden där katastrofer har inträffat. Idag ägnar sig Pablo dock åt ett helt nytt "äventyr", fortfarande driven av sin altruistiska anda. Den unga mannen från Buenos Aires har lyckats adoptera en fantastisk liten flicka som heter Mia som under ett år hade bott ensam på ett argentinskt sjukhus, utan någon familj vid sin sida.

via: Infobae

Det är inte lätt att de överlåter ett barn till en singel och homosexuell man, så Pablo har verkligen fått kämpa. Mannen hade sedan länge gett upp sin dröm om att bli förälder med tanke på de byråkratiska svårigheterna och alla andra problem han hade mött på vägen. När Pablo emellertid fick höra talas om den här föräldralösa flickan och hennes historia kunde han inte låta bli att försöka. Lilla Mia hade genomgått en svår operation eftersom hon riskerade sitt liv på grund av en tarmperforering och hade gått igenom hela perioden efter operationen ensam, utan någon som kunde krama eller trösta henne. I ett år och tio månader bodde Mia på ett argentinskt sjukhus, helt ensam.

Pablo och fyra andra familjer försökte sedan adoptera lilla Mia. Pablo såg först till att han fick stöd från sin familj, varefter han försökte uppnå det omöjliga med hjälp av sin mamma. Efter att ha deltagit i intervjun med sin mamma förväntade sig Pablo ett svar dagen efter. Han och hans mamma gick på lunch tillsammans och tittade varandra djupt i ögonen medan Pablo  insåg att han hade små förhoppningar. Men under den lunchen ringde plötsligt telefonen och det var domaren. Pablo trodde att de hade glömt något och svarade, men de ringde istället för att meddela den goda nyheten och sa: "Pablo har du din mamma hos dig? Vi vill inte att du får den här nyheten ensam, vi ringer för att säga att vi har valt dig".

Advertisement

Ni anar inte hur lycklig Pablo blev över det samtalet och efter de lagt på kunde han inte sluta gråta av glädje

Från det ögonblicket blev Pablo Mias adoptivpappa. När de träffades, pratade den lilla flickan inte och gick inte ens, men efter mycket kort tid hos Pablo började Mia gå, dansa, prata och sova lugnt i vetskapen om att hennes pappa skulle skydda henne.

"Vi valde dig för att vi visste att Mia behövde en person som skulle krama henne i ett helt år" - och det är precis vad Pablo inte har slutat göra sedan han blev pappa till sin vackra lilla dotter.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack