En 84-årig man lyckades inte få sin 49-åriga dotter att lämna hemmet, rättskostnaderna landade på 70.000 dollar - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En 84-årig man lyckades inte få sin…
En mamma föder en 6 kg tung flicka efter det att hennes mage blivit En häst tackar mannen som frigjort honom från kedjorna och tackar honom med en söt

En 84-årig man lyckades inte få sin 49-åriga dotter att lämna hemmet, rättskostnaderna landade på 70.000 dollar

Av sofia
3.967
Advertisement

När man når ålderdomen är det enda man vill att vara säker på att kunna njuta av de sista åren av sitt liv i fred. Vid en viss ålder är det meningslöst att blanda sig i alltför komplicerade frågor, man föredrar snarare att låta saker passera och vila så mycket som möjligt. Denna livsstil verkar emellertid inte sammanfalla med den som Peter Grundy tvingas uppleva, en 84-årig australiensisk man som i minst åtta år försökt få ut sin dotter Katrina, 49, från sitt hem. Det verkar som om den äldre mannen inte har haft någon frid i sitt liv sedan hans hustru avled.

via: Metro

Peter skulle bara vilja sälja sitt hus och flytta in på ett vårdhem utan bekymmer, men hans dotter Katrina, en kvinna på nästan 50 år som fortfarande bor hos honom, tillåter honom inte att göra sig av med huset och hävdar att det är hennes egendom. Under alla dessa år av juridiska tvister har Peter slösat bort cirka 70 000 australiska dollar (38 000 pund) och tagit till alla tänkbara medel.
 

Katrina hävdar att hon fått det huset för 8 år sedan. I en video berättar en journalist som intervjuar henne tydligt att det huset inte tillhör henne, medan han viftar med papprena som intygar det. Katrina verkar störd av detta uttalande och svarar inte.

Advertisement

Advokaten som lagligen företräder Peter, Justin Lawrence, sa: "Hon kommer inte att flytta, men varje dag som går är en orättvisa för Peter."

Vi hoppas att denna sorgliga historia som ledde till att förhållandet mellan en far och en dotter försämrades kommer att lösas.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack