Han förvandlar den dammiga vinden till en underbar garderob för sin fru - TittaPaVideon.se
x
Han förvandlar den dammiga vinden till…
Hon trodde att hon inte kunde göra något åt sin övervikt, men lyckades gå ner 55 kg på 1 år, idag är hon en ny kvinna En kille gjorde rent gatorna i sitt kvarter i 10 timmar i sträck och belönas med en bil och ett stipendium

Han förvandlar den dammiga vinden till en underbar garderob för sin fru

08 Juli 2020 • Av sofia
1.598
Advertisement

Att ha en klädkammare i huset är förmodligen varje kvinnas dröm. En välorganiserad och rymlig plats där man kan förvara kläder, skor och annat. En sorts liten förtrollad värld, där allt är perfekt organiserat och tydligt. Du behöver faktiskt inte ens ett stort hus för att ha en klädkammare, men en sak är säker, ju större och rymligare desto bättre! Rodolfo Cabrera har arbetat i renoveringssektorn under många år och har slutligen beslutat att ge sin fru hennes drömgarderob genom att förvandla deras gamla och förfallna vind till något helt annat.


Så här såg den gamla vinden ut...

Innan var det en ganska dyster plats, som inte utnyttjades ordentligt innan den stora renoveringen. Det tog cirka 3 veckors arbete och mellan 25 tusen och 30 tusen euro att slutföra projektet, men till slut, tack vare hårt arbete, fick Rodrigo vad han ville ha och resultaten är mycket överraskande.

På den här bilden ser man den första delen av renoveringen där förändringen garanterat redan är märkbar!

Advertisement

Förvandlingen är verkligen överraskande med tanke på att den gamla vinden inte ens gick att använda. Nu, som de bilder som publicerats på nätet av Rodrigos dotter vittnar om, har den trånga och dammiga platsen förvandlats till en klädkammare som skulle få vem som helst att bli avundsjuk.

På nätet har bilderna blivit mycket populära och det har till och med funnits människor som kommenterat så här: "Klädkammare? Jag skulle bo där!". Utrymmet är verkligen stort,så pass att det inkluderar även ett litet avkopplingsområde, komplett med fåtölj och bord.

Hur många av er drömmer inte om att ha en sådan här välorganiserad och elegant garderob?

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack