En Instagramsida som hyllar skönheten hos kvinnor som valt att låta sitt gråa hår växa - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
En Instagramsida som hyllar skönheten…
200 bönder förblir tysta under en auktion för att låta bonden som förlorat sin bondgård att köpa tillbaka den 6 äldre människor som träffas varje dag i samma park och håller säkerhetsavståndet - respekt och social distansering fångat på bild

En Instagramsida som hyllar skönheten hos kvinnor som valt att låta sitt gråa hår växa

31 Juli 2020 • Av sofia
27.179
Advertisement

Att färga håret är verkligen något som många kvinnor (men även vissa män) blir slavar under. Tyvärr, även om vi tror oss kunna fly från det, blir vi ständigt dömda av andra människor och vi är absolut "offer" för de estetiska förebilder som införts av dagens samhälle. Om reklamskyltarna på gatan, i modetidningar och på TV visar upp kvinnor på ett visst sätt kommer det att vara svårt att undgå denna jämförelse. Att till exempel sluta färga sitt hår anses fortfarande av vissa människor vara "smaklöst" och ändå är det inget fel med stolt att visa upp ett vackert silver hår eller ett helt vitt hår. En instagramsida har beslutat sig för att dela foton och personliga vittnesmål från många kvinnor som tappert beslutat sig för att befria sig från detta slaveri och välkomna sitt naturliga utseende.

1. När hon var 18 dök hennes första grå hårstrån upp och sedan dess har hon alltid färgat håret för att döja det. Äntligen är hon fri!

2. "Till en början var jag mycket rädd för att låta mitt gråa hår växa ut"

Advertisement

3. Mamma och dotter färgar inte längre håret!

4. Att inte längre färga håret betyder att acceptera sig själv som man är

5. Varför skämmas över sitt gråa hår?

Advertisement

6. Vem kan stoppa henne nu?

7. "Jag föddes med ett vitt hårstrå. Som tonåring hade jag redan grått hår i fram, medan håret ibak fortfarande var brunt/svart. Jag färgade håret tills dess att jag fyllde 40, sedan bestämde jag mig för att jag inte längre tänkte bry mig om vad folk tyckte om mig"

Advertisement

8. Låt oss hoppas att ingen kvinna någonsin ska behöva skämmas för sin utväxt

9. "Mitt ansikte åldrades och mitt färgade hår såg onaturligt ut" Ännu en "modig" kvinna som valt att inte färga sitt hår längre!

Advertisement

10. Den här tjejen färgar inte sitt hår sedan 9 månader tillbaka... till en början var det skrämmande, men samtidigt känner hon sig äntligen fri!

11. Den här kvinnan var otroligt rädd för sitt gråa hår, men en dag insåg hon att ingen brydde sig om hennes hårfärg och att hennes man och familj skulle ha älskar henne ändå

12. Äntligen fri: "Jag färgade håret i 24 år, sedan jag fick mitt första gråa hårstrå när jag var 16. Nu är jag så lycklig över att slippa behöva tänka på mitt hår"

Tags: KvinnorFotografiHår
Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack