"Jag har inte ätit på 2 dagar" en 79-årig man ringer polisen och de handlar mat åt honom - TittaPaVideon.se
x
Genom att använda denna webplats accepterar du hur vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse Läs mer Ok
x
"Jag har inte ätit på 2 dagar" en…
Hur några av världens mest kända supermodeller såg ut som barn, 8 bilder som visar skillnaden mellan förr och nu 11 bilder fulla av lycka som kan lysa upp även den mörkaste av dagar

"Jag har inte ätit på 2 dagar" en 79-årig man ringer polisen och de handlar mat åt honom

Av sofia
1.926
Advertisement

Vissa berättelser har förmågan att sätta ett leende på våra läppar och ge oss hopp för mänskligheten, eftersom de handlar om sorgliga och negativa situationer, där människor tagit hand om andra och genomfört värdefulla handlingar som är minst sagt underbara och som dessutom gått bortom deras normala arbetsuppgifter.

Detta är i alla fall vad man tänker när man läser om poliserna i USA som agerade mycket solidariskt gentemot en 79 år gammal man som befann sig i en riktigt svår situation. Det är inte första gången detta händer, eftersom människor i en viss ålder ofta tvingas leva i situationer där de är både övergivna och ensamma som kan bli mycket riskabla för dem. Tyvärr var denna man inget undantag och beslutade sig i ren desperation för att ringa polisen.

via: Fox News

Vi befinner oss i Mount Pleasant i Tennessee och en kväll klarade den äldre huvudpersonen i historien det inte längre. Efter att ha lämnats ensam och utan pengar hade mannen blivit bestulen på sina kreditkort av sin vårdgivare och hade inte ätit på två dagar. Det är inte svårt att förstå att hans situation verkligen kunde ha förvandlats till en riktig tragedi. I den åldern blir hälsan svagare och utan lämplig vård riskerar man att kroppen inte längre reagerar som den en gång gjorde.

Så, den gamle mannen ringde polisen och förklarade vad som hade hänt honom. Poliserna blev så tagna och chockade av hans berättelse att de genast vidtog åtgärder för att se till att mannen fick de "förnödenheter" han behövde. De skyndade sig till en stormarknad och handlade för egna pengar mat åt 79-åringen och samt köpte andra dagligvaror för en månad framöver. När de kom hem till den gamla mannen, gav de honom inte bara mat  utan ställde även in maten de handlat i skåp och förråd.

Advertisement

Lyckligtvis lyckades poliserna, efter att ha hjälpt mannen, spåra vårdgivaren som hade tagit hans pengar, som anklagades och arresterades för att ha stulit pengarna från den äldre mannen som han skulle ha tagit hand om. Kort sagt genomförde dessa poliser en mycket altruistisk gest som gick långt bortom deras "enkla" arbetsuppgifter. De hjälpte till på ett praktiskt sätt och visade på ett underbart sätt hur en solidarisk gest kan göra stor skillnad.

Advertisement

Skriv en kommentar

Advertisement
Advertisement

Gillade du videon?

klicka "Gilla" för att hålla dig uppdaterad och inte miss de allra bästa videorna!

×

Jag är redan ett fan, tack